Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak és a nők között...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak és a nők között azért van óriási szakadék, mert a férfiak szexet akarnak, a nők pedig szerelmet?

Figyelt kérdés
Ez lehet az oka, hogy gyakran nem találják a közös nevezőt? A nők is szeretik a szexet, csak nekik kell hozzá az érzelmi körítés, mélység is? A férfiak számára pedig ez csak teher? Mit gondoltok erről?

2017. máj. 28. 09:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Szűz srác koromban én már tudtam, hogy csak érzelmekkel működik a dolog. Így hát még mindig szűz vagyok.
2017. máj. 28. 10:31
 12/20 AchromaticSmarties ***** válasza:
12%

"A nők is szeretik a szexet, csak nekik kell hozzá az érzelmi körítés, mélység is?"

Ezt hazudják. :)

2017. máj. 28. 10:39
 13/20 anonim ***** válasza:
8%
Köze sincs ehhez, egy férfinak ugyanúgy kell az érzelmi töltés, sőt, mostanra már több az olyan férfi, mint nő, aki ezt igényli. A probléma még mindig az, hogy a nőknek csak a sikeres és jól kinéző férfiak játszanak mind érzelemmentes szexre, mind kapcsolatra. Na most ezt ebben az országban a férfiak max. 10%-a tudja nyújtani, így nagy általánosságban ők adják kézről kézre a sok "becsületes, szerelmet kereső" ribit, a többiek meg nézik.
2017. máj. 28. 10:56
 14/20 Sunshinedoll ***** válasza:

Óriási szakadék :DDD

Azért nincs közös nevező, mert a pasik sok esetben elfeledkeznek róla, hogy a nők is emberek.

2017. máj. 28. 12:06
 15/20 anonim ***** válasza:
45%

"Azért nincs közös nevező, mert a pasik sok esetben elfeledkeznek róla, hogy a nők is emberek."

Tehát hasonulnak a partnerükhöz?

2017. máj. 28. 14:59
 16/20 anonim ***** válasza:

A férfiak és a nők között nem lenne ekkora szakadék, ha emberként és nem külön fajként tekintenének egymásra. Fiús társaságban nevelkedtem, a szüleim is azt nevelték belém, hogy keressem az embert és egy fiú is épp olyan ember, mint én. Érezni kell hogy a másik mit akar és hogyan. Egy nő is akarhat érzelem nélküli szexet (igenis voltak idők, mikor nem érdekelt a nyomorult romantikázás, csak dugjunk és ne nyújtsuk, mint a rétest), és aki beszélt már úgy igazán a másik nemmel, sztereotípiák nélkül, az rájöhetett, hogy nekik is ugyanolyan érzelmeik lehetnek, ugyanúgy lehetnek nagyon érzelgősek (csak társadalmilag mondjuk kevésbé elfogadott ezek kifejezése nyíltan, a nőkhöz képest).

Nem akarok csúnyán beszélni, de leírhatatlanul gyűlölöm, mikor valaki kiteszi a határvonalat férfi és nő közé. Vannak a hormonok, van a neveltetés. De nem, ezek nem hozhatnak létre ilyen szakadékokat önmagukban. A szakadékokat mi tesszük ki magunk és mások közé.

Egyébként a nem heteroszexuális beállítottságúak véleménye nagyon érdekes a témában számomra. Ők valamivel kiegyensúlyozottabban tudják ezt kezelni, legalábbis amennyit én beszéltem ilyen ismerősökkel.

20N

2017. máj. 28. 15:45
 17/20 anonim ***** válasza:

16-os. Haha

Elolvasod és olyan mintha 50 évesen írná az élettapasztalatait. Voltak időszakok amikor csak kúrták mint a kóborkutyát. A végén meg ott van, hogy 20 éves.

2017. máj. 28. 17:52
 18/20 anonim ***** válasza:
Friss szakítás után átkozottul nem érdekeltek az érzelmek és csak az volt bennem, hogy ne a volt párom legyen "az utolsó olyan emlék". Teszem hozzá, azóta is összesen egy partnerem volt, függetlenül attól, mi fordult meg a fejemben. Lehet kekeckedni a megfogalmazással és lenézni a korom miatt, az azt hiszem, nem engem minősít. Engem ez a téma érdekel, jórészt szakos kereteken belül is foglalkozunk ezzel, nem hiszem, hogy hű, de nagy általánosításokat be kellene vágni. Felnőtt ember vagyok aki tájékozódhat erről eleget anélkül is, hogy az saját tapasztalat lenne mind.
2017. máj. 29. 01:58
 19/20 anonim ***** válasza:
16# ez komoly? Végig olvastam a rizsádat aztán írod,hogy 20 éves vagy? Na itt lett számomra az egész hiteltelen és gáz az egész:D
2017. máj. 29. 05:56
 20/20 anonim ***** válasza:

Miért egy férfi nem kereshet érzéseket , szerelmet .. vagy hosszú kapcsolatot.

Miért csak szexet??

Mindket félben van konyuveru akinek csak az kell, szerintem.

Én is maradandó kapcsolatra vágyom, és mégsem mentem bele olyanba ami számomra nem megfelelő, futó kaland vagy 1-2 éjszaka ezzel-azzal. Itt a példa,

2017. máj. 29. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!