Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok már volt olyan, hogy egyszer csak óriási szerencsétek adódott az életben és összejöttetek olyan személlyel, akire nem is gondoltad volna, hogy valaha is összejöttök?
mert pl. túl szépnek tartottad hozzád képest vagy valami más miatt.. pl. nehezen kezdeményezel kapcsolatot, visszahúzódó vagy, vagy ilyen tényezők... :)
kort és nemet is írjatok légyszi :)
ja, és részleteket is írhatnátok, hogy miféle szerencse volt :D
amúgy köszi az eddigi válaszokat, mindenkinek megy a zöld kéz :)
Én csak nem hittem, hogy létezik ennyire jó pasi. Aztán hogy megismertem, az egy hatalmas szerencse és meglepetés, hiszen rajta kívül nem ismerek senki mást, aki ennyire illene hozzám és akinek ennyi pozitív tulajdonsága lenne, úgy hogy még vonzónak is találjuk egymást.
Ezt a találkozást tartom a legnagyobb szerencsémnek eddig az életben.
Volt.
Előnytelen külsejű pasi vagyok, és mégis volt olyan nőm, aki után megfordultak az utcán, és amikor igazolványképet mentem csináltatni, a fényképész félrehúzott és azt suttogta: tudja, hogy ez a nő fantasztikusan szép?
Sajnos csak fél évig tartott, én rontottam el, nem tudtam eléggé idomulni hozzá. Kellemes emlék, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!