Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kek szemű férfiak tényleg jobban vonzódtok a kék szemű lányokhoz? Barna szemu fiuk ti melyik szem szint tartjátok szebbnek a másik nemből? Ugyanezt kérdezem a zöld szemű férfiaktól is
Zöld szemem van, a világosabb szemszinu lányok terszenek. Kek-zold.
Barna szín csak barna hajjal tetszik, szőkével/vorossel annyira nem. Sötétbarna szem pedig ciganylanyoknal tud nagyon szép lenni.
Nekem már mindenféle tetszett, nincs ideálom.Azt hiszem nem is igazán a színe a lényeg számomra, hanem ahogy rám néz.Egyébként honnan jött ez, van róla valami cikk amit olvastál vagy más mondta?
Zöld szemem van.
Elvarázsol a kék vagy zöld szem, de csak egy picit. Nem igazán számít sokat. Tavaly egy barnaszemű lánynál hittem, hogy megfogtam a istennő lábát, most szintén egy barna-barna. 2 éve pedig egy zöld szeműt szalasztottam el :(
Az én szemem kék, szürke, zöld nézőtől, napszaktól függően :) (én is mindig másnak látom tükörben).
Nincs is szebb, mint egy meleg, fénylő, barna szempár, amiben olyan jól el lehet merülni...
(Ja, nekem is barna szemem van.) 31/F
barna szemű..
sosem érdekelt..nem is nézem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!