Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Srácok, ti ilyenkor tisztában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ti ilyenkor tisztában vagytok azzal, hogy bejöttök a csajnak?

Figyelt kérdés

Kevés srác tud elvarázsolni, de amikor először megláttam őt, akkor pontosan olyan érzésem volt, mint a filmekben: pillangók a gyomorban és egy furcsa érzés, mintha már találkoztunk volna. Erre ő is rákérdezett, hogy nem találkoztunk-e már, de kiderült, hogy nem, csak gondolom nagyon szimpatikusak voltunk egymásnak. Közben egész idő alatt szemezgettünk, beszélgettünk, majd mennem kellett és elköszöntem.

Azóta sem tudom kiverni a fejemből, nem is akarom, másnap be is követtem a közösségi oldalakon és visszakövetett, ennyi az összes kommunikációnk. Nem ír, nem jelentkezik. Felmerült, hogy esetleg azért nem ír, mert nem jövök be neki, vagy azért, mert nem tudja, hogy bejön nekem? Azt hiszem, hogy nincs barátnője.

Srácok, ti ilyenkor mit éreztek? Tisztában vagytok vele, hogy bejöttök a csajnak?

2023. júl. 7. 23:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Értelemszerűen, ha téged ilyen könnyen befűzött, akkor mást is. Most épp mással foglalkozik. Ha lepattintják vagy üresjárat lesz, nyugi, majd jelentkezik.
2023. júl. 8. 00:06
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez így nem jön át teljesen. Lehet, hogy csak barátkozni akarsz. Ha a fiú lép és elhív valahiva de te csak barátkozni akarnál akkor az később kínos lenne.

Ha tetszik neked kérdezz rá, hogy van-e kedve suli/munka után együtt lógni.

2023. júl. 8. 00:49
 3/11 A kérdező kommentje:
De miért olyan nehéz neki rámírni, hogy menjünk el mondjuk moziba? Feltöltöttem miatta szándékosan 5 képet magamról instagramra, amiket be sem szívelt. Ez nekünk visszautasítást jelent.
2023. júl. 8. 00:54
 4/11 anonim ***** válasza:
26%

Leírtam az #1-es válaszban, hogy miért nem ír... :D Kezdj már el felnőni. Ha meg nem érdekelnek úgysem a válaszok, minek írsz ki kérdést?

"Ez nekünk visszautasítást jelent."

Akkor itt szeretnék szólni, hogy ez a felnőtt párkapcsolatok kategória és nem a tini.

2023. júl. 8. 00:57
 5/11 anonim ***** válasza:
95%

#1 szerintem te egyszerűen csak rosszindulatú és savanyú vagy. Semmi nem támasztja alá azt amit odaböktél a kommentedben.

Kérdező az 5 feltöltött kép semmit nem jelent. Ezt csinálják ma a fiatalok.

Elmennek sétálni lőnek pár képet és feltöltik. Ebből senki nem veszi le, hogy ezt most neki töltötted fel.

2023. júl. 8. 01:06
 6/11 anonim ***** válasza:
31%

Én pl pont így nem csinálnék semmit mint a srác. Nem szoktam 1 tali után ráhajtani ismerősre, mert akkor könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhet az ember ha félreérti a dolgokat.

Pár hónapja volt egy hasonló szituáció, és akkor a lány rám írt.

22F

2023. júl. 8. 05:45
 7/11 anonim ***** válasza:

#5: Semmi rosszindulat nincs bennem. Így működik az ismerkedés. Ezt látom a környezetemben, velem is csinálták már és én is csináltam. 2023 van. Fél perc lenne bárkire írni, akire akar az ember. Ha a másik fél nem teszi, akkor nem akar. Nem kell ezt annyira túlbonyolítani és naivnak sem lenni.

Amúgy valóban. A valóságon kívül semmi sem támasztja alá, amit írtam. Csak hát, igen. Ezen az oldalon ti páran sosem a valóságra vagytok kíváncsiak.

2023. júl. 8. 05:50
 8/11 anonim ***** válasza:
9%

"#1 szerintem te egyszerűen csak rosszindulatú és savanyú vagy"

Pedig igaza van. A nok izlese uniformizalt, emiatt bejon a srac tobb csajnak is, tehat nem fog hasraesni a kerdezotol.....

39F incel

2023. júl. 8. 07:11
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Mégis miből kellett volna rájönnie, hogy bejön neked?
2023. júl. 8. 09:11
 10/11 anonim ***** válasza:
Szemeztetek, beszélgettetek, majd bekövetted a közösségi felületeket. Ami ugyebár azt jelenti, hogy már ismered, mert már beszélgettetek. Nekem ebből maximum ennyi jön le.
2023. júl. 8. 11:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!