Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nők! Volt már veletek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Volt már veletek olyan, hogy egy kalandor pasi olyan szépen udvarolt, hogy nem tudtatok neki nemet mondani, akkor sem, ha tisztában voltatok vele, hogy milyen ember?

Figyelt kérdés

"Ha szeretlek, akkor vergődve

A halált nem hivom soha,

Eltűröm még a szenvedést is,

Nem lesz az élet Golgota.

Mikor álmomból fölébredtem,

A percet meg nem átkozom -

A lelkedhez kapcsolom lelkem

S mint régen, ismét álmodom." (Ady Endre).

Nem hiába idéztem Adyt, neki sok nője volt. De mégis olyan szépeket tudott írni, nem csodálom, hogy sikeres volt a nőknél.

2022. febr. 16. 02:00
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Volt.

Az a vicces az egészben, hogy nyíltan sose derült ki, hogy hazudott volna a szándékairól (azt mondta, komolyat akar), hanem már másfél hónap után olyan összeférhetetlenek voltunk, annyit veszekedtünk, hogy nem bírtam tovább elviselni és kiléptem.

2022. febr. 16. 04:01
 2/7 A kérdező kommentje:

Amikor leléptél, neked már teljesen elmúltak az érzelmeid iránta?

2022. febr. 16. 04:45
 3/7 A kérdező kommentje:
Vagyis amikor kiléptél
2022. febr. 16. 04:45
 4/7 anonim ***** válasza:
65%
Soha nem voltam belé szerelmes, nem volt idő arra, hogy ténylegesen kialakuljon, csak nagyon tetszett az elején, kedveltem is és jókat beszélgettünk, de ezt a cukormázas képet még egy hónapig sem volt képes fenntartani, annyira zavaros, sérült és nárcisztikus volt. Mire szakítottam, már semmi jót nem éreztem iránta, egyszerűen irritált és sokszor meg is sértett. Utána már csak ideg és sértettség volt bennem egy ideig (főleg, hogy a közös ismerősök előtt próbált olyan dolgokkal lejáratni, amik tárgyilagosan nézve hazugságok), de pár hét után már az sem.
2022. febr. 16. 04:58
 5/7 anonim ***** válasza:
Volt. De nem azert adtam be neki a derekam mert szépeket mondott han3m mert valoban szerelmes lett belém es ez lejött nagyon sokmindenből. Rengeteget tett értem. Apait anyait beleadott es szivvel lélekkel.
2022. febr. 16. 08:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ilyen helyzetben vagyok jelenleg. Szepen udvarolt, elcsavarta a fejem, igert szepeket. Jol erzem vele magam, sokat nevetünk, elvagyunk. Erzem, es tudom, hogy szeret engem, a tettei, az ajandekok, az aprosagok amit töle kapok... Viszont! Velem egy idejüleg chatel több növel is, szediti öket, csapja a szelet. Vagyik rajuk is.

De tudom,hogy en jelentem neki a legtöbbet. De megse jelentek annyit,hogy mellettem ne gondoljon masra.

Az eszem tudja ebböl ki kell(ene) lepnem, de a szivem szereti öt. Ördögi kör.

2022. febr. 16. 08:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Van.
2022. febr. 16. 08:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!