Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az apammal elek,,elvaltak,nagyon szeretem a baratomat,es tisztaban vagyok mindennel,csak felek neki elmondani hogy szeretem a fiut,o megerti,tudom..Hogy mondjam el? mit fog mondani?
Figyelt kérdés
Az apammal elek,8 ewe,elvaltak,nagyon szeretem a baratomat,es tisztaban vagyok mindennel,csak felek neki elmondani hogy szeretem a fiut,o megerti,tudom...De suliba is elnok,csoportvezeto,es nagyon is sokat van a fiatalokkal mint en...Egyszeruen felek elmondani neki,felek hogy baj lenne belolle..Csakis lany vagyok es nemhiszem hogy ez olyan konyen menne,megigertem neki hogy elmondok mindent..Suli jol megy,kezilabdazok 2.-ligaba vagyok,minden jol megy emigy..2009. jan. 5. 15:16
1/3 anonim válasza:
Én is apukámmal élek.Először neki is nehéz volt megemésztenie,hogy a pici lánya lassan felnő,de végülis ez minden szülőnél ígyvan.Szeintem őszintén beszéld meg apukáddal,hogy mit érzel,hogy a fiú mit érez,mesélj neki róla pár dolgot(persze jókat elsősorban).Mond el neki,hogy nagyon fontos hogy mindent megoszhass vele...
Szerintem nem lesz kifogása:)
2/3 anonim válasza:
Ne görcsölj, apukád biztos megérti majd, tudja, hogy már nem vagy 6 éves. Másrészt ha szereted a fiút, és ő is szeret téged, akkor nem lesz ellene semmi kifogása (Kivéve ha a srác cigizik iszik és egyéb drogokat fogyaszt...) Csak ne izgulj, de szerintem úgy mondd el, hogy (Nagyvonalakban írom) szóval természetesen beszélj, és mondd azt, hogy van barátod, akit nagyon szeretsz, ő is szeret téged, és be szeretném neked mutatni. Hiddel hogyha a dolgok mélyébe is beleavatod, még jobban bízni fog benned :D Ne görcsölj, sok sikert ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a valaszaitokat:)
Elmondtam neki,es megorult hogy megosztottam vele,mondta hogy mindetn mondjak el neki,es akkor minden rendben lessz..Ja es orul a fiunak is mert nagyon rendes,nem cigizik,iszik,droga stb...
2009. jan. 7. 12:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!