Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tisztában vagy vele, mivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tisztában vagy vele, mivel vonzod a másikat, milyen tulajdonságaidba szeret bele?

Figyelt kérdés
Én meg szoktam lepődni, ha kiderül, hogy valaki szerelmes belém, mert nincs önbizalmam. Ti tudjátok, mi az, amivel hatást gyakoroltok a másik félre?
2021. szept. 30. 22:36
 1/10 anonim ***** válasza:
88%

Általában meg szoktam kérdezni utólag. :)

Nekem van önbizalmam, de általában olyan dolgokat mondanak mások, amire nem első helyen gondoltam volna. Például volt, aki szerint nagyon jó ember vagyok és nagyon segítőkész és ez fogta meg. Ezen kerekedtek el leginkább a szemeim, mert magamat olyannak ismerem, aki teljes mértékben szarik a világra és az emberek véleményére, csak akkora segít, mikor úgy hozza a lendület.

2021. szept. 30. 22:44
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Kisugárzás..
2021. szept. 30. 23:01
 3/10 anonim ***** válasza:
95%

egyéniség + kisugárzás

28/F

2021. szept. 30. 23:23
 4/10 anonim ***** válasza:
Igen tudom, de csak azért mert dolgoztam rajta (4. szint).
2021. okt. 1. 01:57
 5/10 anonim ***** válasza:
49%

Szerintem belem azért, mert barkivel bármiről eltudok beszelgetni.

A ferfiak mindig ezt hozták fel nekem pozitivkent. Hogy velem tudnak mindent megbeszelni, en ertem őket.

Ehhez a külsőm is vonzó ami tagadhatatlanul nem hátrány.

2021. okt. 1. 07:53
 6/10 anonim ***** válasza:

Belém azert mert elhajtom a fr.ncba vagy nem járok vele csak szex es nem adom ki magam, hazudok össze vissza.

Ez olyan pasiknal fordul elő akik valojában nekem nem is kellenek mert vagy jopasik/gazdagok, vagy sok nő legyeskedik körülöttük, megd.gnak mindent reptében.

Olyanokat próbálok lerázni, de elkezdenek rámnyomulni bizonygatni meg akarnak kapni aztán lehozzák a csillagokat is meg nyomoznak rolam(mivel hazudgálok ossze vissza semmit nem adok ki magamrol),aztán jönnek a nagy vallomások féltékenységek, meg hogy járjunk.

De aki nekem tetszik akire nyitok akitol akarok valamit vagy őszintén esélyt adok, mert kis atlag rendes sracnak tűnik, vagy plane szintenem aluli esetleg, azok meg röhögve offolnak mintha becsicskultam volna nekik vagy nem is tudom. Ha "kéznél" vagyok, sz.rt se érek, ugy néz ki a dolog.

Igy alakul az hogy állandoan pénzes jopasikkal "kenyszerulok"lenni, akik mellett nyelhetem azt, hogy most vagy offolja a tapado nyomulo nőit, vagy mennyire hősszerelmes tényleg.

2021. okt. 1. 08:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Folyt

Állandóan azzal vonzom akiket nem akarok, hogy nem akarom.

2021. okt. 1. 08:34
 8/10 anonim ***** válasza:
*Habár az ilyeneket pont nem a berepulo nők vonzzák, szoval alapvetoen monogámak meg stb mert "felhuztak" már jópár berepulőt a f.rkukra. a p.nci önmagában már kevés nekik.
2021. okt. 1. 08:37
 9/10 anonim ***** válasza:

"Ha "kéznél" vagyok, sz.rt se érek, ugy néz ki a dolog."

Na ezt magyarazza meg nekem valaki. Akikkel 1-2x voltam utána minden alkalommal elutasitottam oket azok (legalabb 2, de inkább 3) a ferfiak ÉVEK óta írogatnak es igerik le a csillagos eget, hogy veluk legyek.

Szintén ugyanugy penzes emberek.

A srác aki irant legutobb erdeklodtem, oda volt értem aztán huss elmult neki amikor viszonozni kezdtem ..

Bocsánat, hogy eltertem a kérdéstől, de ugyanazt tapasztalom mint amit a 6-os irt.

2021. okt. 1. 10:41
 10/10 anonim ***** válasza:
42%

Nekem már konkrétan megmondták, nagyon sokszor, többek között a férjem is.

Rendkívül formás a fenekem, olyan igazi szemmel vetkőztetős és karakán a stílusom.

2021. okt. 1. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!