Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tisztában vagytok a rossz tulajdonságaitokkal ismerkedés vagy párkapcsolat szempontjából?
Persze, de szerencsére elfogadja a barátom, ahogy én is elfogadom az ő negatív tulajdonságait. :)
(Persze azért igyekszünk fejlődni, csak nem 2 percbe telik. :"D)
22/N
Nehezen mondom ki, hogy bocsánat. Pedig hasznos lenne. Más most nem jut eszembe. De ezen meg tudatosan próbálok változtatni.
27/f
persze, régen buktam egy kapcsolatot amiatt, mert otthonülős voltam túlságosan (mondjuk az akkor exszel már sétálni se szerettem, mert gyorsan kifulladt)
miután megtudtam, hogy ez gond volt az előző kapcsolatban elkezdtem pl moziba járni
meg több tulajdonságomon változtattam, van amiről most is tudok, az hogy negatív vagy pozitív az nagyon helyzetfüggő (pl kitartás, céltudatosság, tervezés)
amin szeretnék és tudok változtatni azon megpróbálok
Igen, sok ilyen dolog van.
-Paranoiás vagyok, sokszor félelmetesen hülye dolgokat találok ki.
-Nehezen értem meg az embereket és az érzelmi szituációkat, hogy például valakit mivel bántottam meg, és miért is haragszik rám az illető.
-Túlságosan érzékeny vagyok.
-A konfliktusokat ritkán tudom normálisan kezelni ezért kerülöm és emiatt zárkózott vagyok.
-Gyakran esek bele abba a hibába, hogy nálam egy konfliktus után minden fekete vagy fehér lesz.
-Könnyen kiborulok és olyankor sírok.
-Sokszor úgy érzem magam, mint egy roncs és ezért sokszor vagyok letört és szomorú.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Úgy tartják, hogyha valaki tisztában van valamivel amin változtatni kellene akkor az már fél siker.
nem szeretem kimutatni az érzelmeim
szexuálisan zárkózott vagyok
konkrétan nem tudok olyan okot mondani amiért jó lenne velem párkapcsolatban lenni :D nem véletlenül vagyok egyedül
barátnak viszont szerintem jó vagyok, imádom a közös programokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!