Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányoktól az ilyen jelleg hajról mi a véleményetek lentebb linkelem?
2017. szept. 10. 17:31
1/13 A kérdező kommentje:
Titeket ez taszít vagy nem tetszik ? Egyáltalán Mérvadó ? Egyik kérdésben olvastam hogy biztosnági őrös külsőt kölcsönöz. Hozzá teszem hogy semmi bajon a biztonsági őrökkel.
2017. szept. 10. 17:33
2/13 anonim válasza:
Ehhez kell egy bizonyos fejforma es arc szerkezet. Nem mindenkinek all jol, de amugy nekem semmi bajom vele. Volt kopasz baratom, tusis, es hosszu haju is. Nem ez a lenyeg.
3/13 anonim válasza:
Akinek jól áll, annak szerintem nagyon szexi, akinek meg nem az nyilván nem az.
4/13 anonim válasza:
Igen, attól függ. Wentworth Miller-nek jól áll. Jake Gyllenhaal-nak pont nem. (Szerintem.)
5/13 anonim válasza:
Semmi extra, tetszik, férfias :)
6/13 A kérdező kommentje:
És abban az esetben ha erősebb a járomcsontom és vaskosabb az ajkam illetve az orrnyergem kicsit púposabb de maga a fejforma megvan ?
2017. szept. 10. 17:45
7/13 A kérdező kommentje:
Igazából azért szeretnék ilyen hajat mert most félhosszú hullámos hajam van ami zavar mert sokat kell vele foglalkozni.
2017. szept. 10. 17:48
8/13 anonim válasza:
Szerintem ez a haj a határozott, nem onbizalomhianyos, jokiallasu pasiknak áll jol, pl katonáknak! Egy kis cingar gyereken nevetséges tud lenni! Fodrász vagyok amúgy, csak azért írom, mert rengeteg pasinak nyitom a hajat, mar nekem jön a kép ha meglátom hogy milyen haj áll jol valakinek.
10/13 anonim válasza:
Nekem semmi bajom ezzel a frizurával, bár én már 30-as vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!