Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak miert odzkodnak itt a sminkelt lanyoktol?
Nem arra a kategoriara gondolok, amikor van egy holdarcu pattanasos lany es vekonyarcu szepsegkiralynove alapozza meg konturozza magat, hanem az atlagos sminkelt lanyokra.
Nagyon sok szepen sminkelt lanyt latok a baratjaval, ugyanugy smink nelkulieket is, az eletben ugy vettem eszre, ez abszolut nem oszt, nem szoroz, bar egy sminkelt szep lanyt elobb megneznek, ez teny, de kapcsolatot kezdeni valakivel ettol nem lesz se konnyebb se nehezebb.
Itt viszont kb azonnal el van asva az, aki sminkel :D Es mindenfele teoriakat gyartanak kore.
Nincs elásva az aki sminkel.
Egyszerűen vannak olyan férfiak akik nem szeretik ha egy nő sminkel, vannak akik szeretik, és vannak akiknek mindegy.
Én spec. nem szeretem.
Az első barátnőm sminkelte magát, de herótom lett tőle hogy soha nem lehetett hozzáérni, puszit adni neki mert egyből hisztizett hogy tönkreteszem a sminkjét.
Ez annyira egyéni hogy még egy embernél is változik.
Én szolidan sminkelek (alapozó a bőrhibák elfedésére, szemhéjtus, szempillaspirál), exemnek egy rossz szava nem volt rám. Dicsért hogy milyen szép vagyok, smink nem zavarta.
Aztán jött egy csaj aki elkezdte magába bolondítani, és ő nem sminkelt. Azt követően én voltam a rossz, meg ő nem szereti a sminket.
(halkan jegyezném meg hogy a csajnak hatalmas műkörmei voltak, festett szőke haja, bagózott és duci is volt, amellett hogy egy rbanc.)
Mint sok másban, itt sem a ténnyel van gond hanem a mennyiséggel, pontosabban a túlzott mennyiséggel.
Azt gondolom, hogy ma már elég kevés az olyan nő, aki semennyire sem sminkel. Kicsit arcra, kicsit szemekre, kicsit ajkakra, semmi gond nincs ezzel, ha ügyes, akkor sokat dob a kinézetén, önbizalmat ad (gondolom én) stb. Akiktől ódzkodunk, azok az olyan lányok, akik több kilót fogynak az esti sminklemosás után.
Hogy képen mutassam (sorry, nem volt kedvem sokat válogatni):
"normális" mennyiségű smink: [link]
"túl sok": [link]
"Szerintem akik ezt szajkózzák, hogy nő ne legyen sminkelve, életükbe se voltak még nővel."
40 éves vagyok, van már két gyerekem, a párom hasonló korú,
én meg nem szeretem ha sminkel. (szerencsére ő sem visel el magán semmi ilyesmit)
szóval nem voltam még nővel.... ja... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!