Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tisztában van vele?
Van egy pasi aki nekem nagyon tetszik és én is tetszem neki.
Egymás felé nagyon,tisztelettudóak vagyunk, kedvesek, aranyosak vagyunk egymáshoz.
Ugyanakkor lehet kezd valami kialakulni.
Együtt játszottunk többen mikor majdnem azt mondtam véletlen hogy szeretlek, mások előtt így random találkozás nélkül nem szerettem volna ezt mondani.
Végül azt mondtam: "Mondtam már hogy de szeretlek"
Nem reagált rá semmit.
Megijedtem, hogy most vagy elcseszhettem ezzel, mert tudja azt hogy szeretlek-et akartam mondani simán, bár próbáltam laza lenni.
Vagy pedig poénnak foghatta fel.
Mikor megtörtént később beszéltünk még és úgy éreztem vannak aranyosabb húzásai, mint pl: érdeklődött felőlem, a dolgaimról, féltett.
Nem tudom hogy ez csak simán a szimpátia része vagy sem.
Eddig amúgy nem volt ilyen érdeklődő felőlem.
Véletlen volt.
Másnak szerintem fel se tűnt max neki.
De az a kérdés hogy rájöhetett-e erre?
Ha mondtad neki, akkor eléggé valószínű, hogy "rájött".
Azért ez elég meredek, hogy társaságban vallasz szerelmet neki, miközben nem is vagytok együtt.
Persze az is lehet, hogy baráti szeretetként fogta fel, de kicsit akkor is kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!