Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Rossz korba születtem? Más...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rossz korba születtem? Más generációba kellene élnem?

Figyelt kérdés

21 éves lányként akinek még nem volt kapcsolata, nem csókolózott sokszor gondol arra, hogy neki nem ebben az években kellene fiatalnak lennie.

Kicsit úgy gondolom más a gondolkodásom.

Mi van a mai világban?

A férfiak/ fiúk 90%-a csak azt veszi észre akin vakolatnyi smink van, aki mindenét kiteszi, aki reszegre issza magát hétvégente össze vissza kavar mindenkivel, mindig más ágyába ébred, dohányzik, káromkodik. Az ilyen lányok 80%-a párkapcsolatban él.

És vagyok én aki teljesen más.

Én nem rakom ki semmimet, igenis ha egy fiú/férfi akar valamit udvaroljon küzdjön értem. Járok buliba igen de nem iszom le magam és nem kavarok senkivel, hisz a szorakozohelyeken 90%ban aki ott kavar az másnap már a másik nevét sem tudja.

21 éves lányként nekem sokkal fontosabb a tiszta szeretet mint a pénz. Fontosabb számomra egy ölelés/csók mint hogy egy fullos étterembe együnk. Nekem nem kell ékszer, óra, ruha nekem sokkal többet jelent egy szál virág, vagy hogy egy nap csak felhívj és megkerdezd hogy hogy vagyok.

A mai világban csak én gondolkodom így, vagy vannak még rajtam kívül?

2023. júl. 1. 15:13
 1/7 anonim ***** válasza:
40%
Semmi baj azzal, ha érettebb a gondolkodásod és nem vagy pörgős bulizós fajta. Igazából szerintem csak nem fektettél túl nagy energiát az ismerkedésbe eddig, ha nem találtál párt, mert férfiak között is vannak hasonló mentalitásúak. Igazából nem hiszem, hogy rossz korban élnénk, bár (sok dolog felvett némi problémát) de annak kell örülni, hogy már nem elnyomásban kell élned és vannak jogaid. Mennyivel lett volna jobb, ha 100 évvel korábban születsz meg? (semmivel.. rosszabb lenne)
2023. júl. 1. 15:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

"igenis ha egy fiú/férfi akar valamit udvaroljon küzdjön értem"

Az a vicc, hogy miközben leszólod a lazább lányokat, magadat ugyanúgy tárgyiasítod, csak a másik oldalról. Úgy gondolsz magadra mint egy holt díjra amiért meg kell küzdeni..miert is? Egy parkapcsolat mindket felnek jo, miert kene az egyik felnek kuzdeni? Egy egeszseges kapcsolat ugy indul hogy ket fel kozott kialakul egy ismerkedes amibe ugyanannyit tesznek.

2023. júl. 1. 15:21
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg kicsit nyitni az emberek felé, hidd el sikerül majd valakit találnod, aki lenyűgöz.
2023. júl. 1. 15:23
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A szüleim is ilyenek voltak, bár ők már házasok voltak ennyi idősen.

40n

2023. júl. 1. 15:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem már rengeteg privátot kaptál, csak igyekezz kiszűrni a simliseket!
2023. júl. 1. 17:31
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

"A férfiak/ fiúk 90%-a csak azt veszi észre akin vakolatnyi smink van, aki mindenét kiteszi, aki reszegre issza magát hétvégente össze vissza kavar mindenkivel, mindig más ágyába ébred, dohányzik, káromkodik"

A ferfiak felso 20%-anak a 90%-a. *javitva

39F incel

2023. júl. 1. 17:51
 7/7 anonim ***** válasza:
KAMÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ
2023. júl. 5. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!