Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálok túl ezt?
Figyelt kérdés
Egyik nap mondtam a páromnak hogy még mindig szerelmes vagyon belé, nagyon szeretem ilyesmi. 3 éve vagyunk együtt. Erre ő azt válaszolta hogy szeret de nem szerelmes belém és nem us volt soha.
Azt mondta nem tud szerelmes lenni már, mert volt egy nagy szerelme.
Kicsit rosszul esett, mert eddig ezt nem mondta. Túlreagálnám ezt? Vag jogosan esett rosszul?
26/n párom 26/f
2023. jún. 14. 01:19
1/7 anonim válasza:
Hogy reagálnád már túl? Abban a pillanatban szakítottam volna vele.
2/7 anonim válasza:
Első exem a mostani barátnőjével van így együtt, mert szerinte az évek alatt össze kovácsolódtak, de sehogy sem az esete. Mondhatni én vagyok neki az első és az egyetlen... Rajta múlik, hogy mi a fontosabb neked, egy barátság amivel kapcsolati célokat csináltok, de legalább hűséges vagy olyas valakire vágysz aki még képes tényleges szerelmet érezni és nem csak azért van veled mert legalább veled úgy érzi, hogy képes kapcsolati dolgokat csinálni... 29N
3/7 anonim válasza:
Nekem egy nőzős exem.mondott ilyet
4/7 anonim válasza:
Már hogy reagálnád túl?!
Nincs ennél megalázóbb szerintem...
7/7 anonim válasza:
Kivágnám, mint macskát xarni. Nem kell, hogy imádjon, istenítsen, de ennek, így nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!