Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek én reagálom túl?
Van egy fiú akivel már egy ideje ismerjük egymást viszont az utóbbi időben kezdett valami alakulni közöttünk. Nagyon aranyos, rendes fiú. Amikor találkozunk akkor udvarias és olyankor csak rám figyel. Viszont többször mondta, hogy nagyon kedvel, jobban mint ahogy gondolom. Ölelget, volt, hogy már megcsókolt, hozott virágot.
Viszont többször mondta, hogy több időt szeretne velem együtt tölteni, hogy még jobban megismerjük egymást.
mikor neten beszélünk akkor olyan másnak érzem, van, hogy ott nem nagyon beszédes mikor személyesen meg állandóan beszél.
Az utóbbi pár napban alig ír, mikor rákérdeztem, hogy történt-e valami akkor a válasz az volt, hogy gondjai vannak de majd elmondja. Csak egy pár mondatot beszèlünk minden nap.
Viszont rosszul érzem magam emiatt mert hiányzik, de nem akarok “túl sok” lenni neki és állandóan zaklatni viszont aggódok érte és én is nagyon kedvelem.
Szerintetek hagyjam egy pár napig aztán majd keres?
Köszi a válaszokat!
Csak nem igazán elérhető. Egyébként én is jobban szeretek személyesen beszélgetni, de jelenleg vidéken vagyok. Így ez kicsit megnehezíti mert dolgozik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!