Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintem nem teljesen normális vagy csak túl reagálom?
Figyelt kérdés
Ismerkedem valakivel,de részemről nem működne a kapcsolat,a távolság miatt (500km). Elvileg ő közelebb jönne dolgozni,sőt..akár haza is,de..neki müködik a távkapcsolat,és ez így teljesen normális az elején,mit akarok én mindennap találkozni?! Egyik percben pozitív másikban negatív,van hogy nagyon cukimuki meg minden van hogy rajtam vezet le mindent.és neki ez a jó.. nem tudom hogyan tovább,szeretem de tartok is tőle2022. dec. 12. 23:56
1/3 anonim válasza:
... Van hogy rajtam vezet le mindent...
Menekülj, vissza se nézz!
2/3 anonim válasza:
Távkapcsolat eleve életképtelen.
De hogy még nagy távolságból is képes terrorizálni, boxzsáknak használni?!
Nem értem az ilyen kérdezőket. Hogy nem lehet felismerni, belátni, hogy ez abszurd és érvénytelen?!
A fenébe az olyan idiótákkal, akik 500 km-ről is csak a beteges személyiségzavaruk kielégítését keresik.
Amint a legelső sértést olvasom, kikérem magamnak, és letiltom mindenhonnan.
3/3 anonim válasza:
Nekem pl. működőképes dolog a távkapcsolat, mert én sem vágyom soha senkivel napi kapcsolatra, még a rózsaszín felhő közepén sem. Ettől még elfogadom, ha valakinek ez nem megy és nem állok neki zsarolni és gyalázni! Minősíthetetlen ahogy beszél veled, ahogy terrorizál még messziről is. Gondololkozz már egy kicsit és menekülj. Még csak ismerkedtek, szó sem lehet valódi érzelmekről, ha kilépsz belőle akkor csak minimálisan fogsz sérülni és hamar felállsz belőle, de ha folytatod vele akkor lehet, hogy egy életre tönkremész. SENKI nem éri ezt meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!