Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én reagálom túl?
Figyelt kérdés
4 éve nincsenek együtt exbarátnőjével (5évig voltak együtt) de még mindig őrzi a képeit,egy külön album is van amiben csak a csaj van2022. jún. 22. 08:00
2/8 anonim válasza:
Én is megőriztem néhány fotót mindegyik komoly kapcsolatomból és a páromnak is vannak fotói az exekről. Ők is az életünk részei voltak, emlékek. Ha nem nézegeti őket rendszeresen, akkor nincs ezzel semmi gond.
3/8 anonim válasza:
Te reagálod túl. Nem lesz túl hosszú a kapcsolatotok, mert ő nem kukázta ki a volt szerelmei emlékét ellentétben veled, aki elhasznált szemétként tekint a volt pasijaira.
4/8 anonim válasza:
Hagyjuk már, 3as.. Én kedves emlékként tekintek vissza az exeimre, de képeket nem akarok róluk nézegetni, töröltem mind.
Meg lehet hagyni őket, nincs azzal sem gond, ahogy korábban írták, de nem lesz valaki rossz ember attól, hogy kitörli a képeket..
5/8 anonim válasza:
Ha minden este előveszi az albumot és átlapozza akkor érthető a kiakadásod, de ha csak elrakta emlékbe akkor egyértelműen te reagálod túl.
6/8 anonim válasza:
Kinek mi.... Nálunk ez nem fér bele, exekről album. Minek? Ami volt elmúlt. Nem tolerálnám, ha ez kiderülne barátomról és ő sem. Érdekesnek találom, hogy itt mindenki egy szatyor képet tárol exekről.....Baráti társaságunkban egy ilyen srác van és mindenki érdekesnek gondolja.
7/8 anonim válasza:
Én meg azokat az embereket tartom érdekesnek, akik ezen kibuknak. Az exeimről tárolt fotók egy dobozban vannak, amiket soha nem veszek elő. Talán majd amikor már nyugdíjas leszek, akkor jó lesz visszanézni, ha vissza akarok emlékezni az életemre.
Persze van az a kategória is, aki nyilvánosan ezt elítéli, titokban meg az exeit nézegeti a facebookon, mert azért a kíváncsiság mégis ott van, hogy hogyan alakult az élete azóta 😄
8/8 anonim válasza:
Szerintem nem te reagálod túl. Ha exemből indulok ki, akivel 6 éve szakítottam (mi is 5 éve voltunk együtt), én azóta megházasodtam, és szinte évente erőszakosan nyomul különböző profilokról, hogy mizu, tudni akarja, hogy vagyok, hiszen örökké szeretni fog, stb, szokta nézegetni a képeink is, stb. Azóta voltak már barátnői, meg most is van, csak azért nem írkál már, mert letiltottam, és talán mostanra már felfogta, hogy engem nem érdekel már a létezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!