Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális? Én reagálom tul?
Figyelt kérdés
A párommal tiz éve vagyunk egyutt. Általában ha összeveszunk, akkor van hogy hetekig nem beszélunk. Volt, hogy annyira megsértodtem, hogy 3 hónapig nem beszéltem vele, és már keresztet vetettem a kapcsolatunkra, de aztán végul mindig keresett. Most például február 7-én vitáztunk össze utoljára, és most meg rám ir, hogy boldog nonapot, mizu.... Mindig a veszekedés után napokig nem beszélés, aztán egyszer csak " szia mizu" mintha SEMMI nem történt volna. MINDIG ezt csinálja...2021. márc. 8. 16:33
1/9 anonim válasza:
Voltam hasonló kapcsolatban, bár nem 10 évig. Amíg egyikőtök sem unja meg, addig ez "normális" két temperamentumos ember közt. Én viszont anno meguntam.
2/9 anonim válasza:
És hogy nem beszéltek hetekig vagy hónapokig? Nem éltek együtt?
3/9 anonim válasza:
Engem csak az èrdekelne, hogy bírtátok 10 èvig? Egyèbkènt ez elèg èretlen ès gyerekes viselkedès. Ha gond van azt le kell ülni megbeszèlni, nem duzzogni. Nem azt mondom, hogy nincsenek veszekedèsek, mert a legidillibb kapcsolatban is vannak, de felnőtt ember túl tud lèpni az egóján, illetve tud bocsánatot kèrni. Pláne ha elvileg szeretem a másikat.
4/9 anonim válasza:
3# lehet úgy hogy 9 éve összevesztek, aztan
egymásra írtak h mizu😂😂😂
6/9 anonim válasza:
Ezt a szart ne hívd párkapcsolatnak, sértő a párkapcsolatokra nézve. Elballagtatok már az oviból, elkezdhetnétek ennek megfelelően döntéseket hozni.
7/9 A kérdező kommentje:
Én szeretném megbeszélni, de o nem hajlandó... Rendszerint az után nem beszélunk, hogy én rá eroszakolok valami számára "kellemetlen témát" és ha arról nem tudja terelni a szót, akkor nem ir vissza napokig, hetekig, remélve, hogy elfelejtem, hogy utoljára min vesztunk éppen ossze...
2021. márc. 8. 18:18
8/9 anonim válasza:
Bocs, de ez nagyon gáz így. Nagyon szarul kezeled te is és ő is a problémákat. Hiányolod tőle helyes kommunikációt, de ha rajtad múlna akkor nem is lenne kommunikáció! 3 hónap???? jézusom... Tegyétek magatokat tisztába
9/9 anonim válasza:
Bántalmazott gyerek volt vagy tudsz valamiről, ami történt vele?
Nyilván nem éppen a legegészségesebb és célravezetőbb reakció, de ilyen irányból kell megközelíteni a fejlődést.
Ha eleged van ebből, akkor meg ez van, tíz év az jó sok idő. A kapcsolat eleje óta műveli ezt?
Persze az is lehet, hogy annyira már nem szeret, de ragaszkodik hozzád és rájön a szünetben, hogy egyedül rosszabb neki, mint veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!