Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagyon gáz? Normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Normálisan gondolkodik?

Figyelt kérdés

Ki akartam tenni a párkapcsolati állapotomat faceera (úgy hogy a hírfolyamban nem jelenik meg) mert nagyon sok srác jelolget mert nem tudják elvileg, hogy van barátom. Páromat is nagyon sok csaj bejeloli. Ki is tettem, de a barátom nem fogadta el. Azt mondta, hogy ettől még ugyanúgy be fogják jelölni öt is meg engem is stb stb. És hogy ő nem szeretne ilyen 'mindent mutatok a médiában' lévő ember. Csak nem értem (mondjuk azt asszem nem mondtam hogy nem jelenne meg a hírfolyamban) mert pl instán is ki vagyunk rakva egymásnak biojaba szóval nem értem :/

Tényleg azért már egy jó ideje együtt vagyunk nem az van hogy pár hét után már kitenném stb. Mert hogy ő nem a médiában éli életét, nem akar maga mutogató lenni. Meg az ilyen alkalmazások (facee, insta stb) nem jó hatással vannak az emberre.

2023. jún. 13. 09:48
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
10. Én is szerettem volna kitenni, pedig nem posztolok sokat. Közösen sem annyit. És?
2023. jún. 13. 10:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Csak a Facebook!!!
2023. jún. 13. 10:48
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

11#

És? Akceptálni kellene, hogy ő olyan, vagy akkor megbeszélni vele, hogy a státusz mutogatása neki fontos és ha nem megy bele, akkor gondolkodjon el, hogy vele marad-e, vagy se. Röviden ennyi.

2023. jún. 13. 10:50
 14/24 anonim ***** válasza:
5%
Párommal sem raktuk ki. Magánügy. Ha ki akarjátok rakni, akkor rakjátok, de ha nem akarja, ne kötelezd rá. Ettől nem szeret kevésbé, egyszerűen csak nem ez a típus. Én is gyűlölöm a közösségi médiát, csak akkor használom ha muszáj.
2023. jún. 13. 10:52
 15/24 anonim ***** válasza:
80%

Nem értelek, kérdező.

Nem véletlen írtad ki a kérdést, mert gyanakszol és tök joggal zavar a dolog, de mikor valaki ebben igazat ad, akkor véded.

Minek?

Most akkor döntsd el, hogy mit hiszel.

Vagy te is egy vagy a sok közül, aki idejön megerősítésért és ha nem kap, akkor nekiáll védeni a másik felet?

Itt véleményt írnak a normális válaszolók, nem azt, amit hallani akarsz.

2023. jún. 13. 10:54
 16/24 A kérdező kommentje:

#15 semmi gyanakvásrol nincs szó. Én csak arra vagyok kíváncsi (mint a kérdésben is írtam) hogy normálisan gondolkodik e és vannak e még olyanok mint ő, mert érdekes volt hogy ilyen szart nem akar megcsinálni. Nem 'felvágni' akarok vele, csak örülnék ha tiszteletben tartanák, hogy vagyunk egymásnak és ő se azért jelöli vissza az embereket mert van esélyuk nála mert nem, csak boltba dolgozik, találkozott már velük, vagy rendszeres vásárlók és nem akar bunkó lenni. Dehát néhány lány már ebbe bele lát dolgokat hogy huu megerősítette biztos tetszek neki (pedig nincs ilyenről szó)

Kíváncsi vagyok mindenki véleményére. Azért írtam ki. Vannak akik egyből azt írják MEGCSAL vagy ilyenek hát ez van ez az ő véleményük. Barátom és én úgyis tudjuk, hogy nincs így de mindenkinek szíve joga azt írni amít gondol🤷🏼‍♀️

2023. jún. 13. 11:09
 17/24 A kérdező kommentje:
#14 értelek☺️
2023. jún. 13. 11:11
 18/24 anonim ***** válasza:

Kérdező:aki nem tartja tiszteletben, az nem fog változtatni egy kiírástól. Naiv vagy, hogy ezt hiszed.

Ha te 100%-ig megbízol a barátodban, akkor teljesen mindegy, ki mit csinál, mert nincs ráhatása a pasidra.

Te magad miatt akarod kiírni ezt, amit megértek, én is ki akarnám, de akkor mondd ezt!

Bárki akarhat bármikor bármit bármelyikőtöktől. Nem ez a kérdés, hanem, hogy ti akartok-e bárki mástól.

2023. jún. 13. 11:15
 19/24 A kérdező kommentje:
#18 igazad van.. :/
2023. jún. 13. 11:18
 20/24 anonim ***** válasza:
94%
Itt inkabb az a kerdes, hogy a nyilvanvalo vagyad ellenere is jobban ragaszkodik ahhoz, hogy ot inkabb lajkolgassak idegen nok, mintsem elejet vegye ennek egy kapcsolati statusz megjelenitesevel. Adodik a kerdes, minek neki facebook meg a jelolgetesesdi, ha nem is hasznalja? Ha pedig ugyfelei vannak, akkor csinaljon ceges profilt, es ott jelolgesse oket, ne a magan profiljan, ami szerinte szent es serhetetlen, csak pont a magan dolgok, mint pl a kapcsolati statusz az, ami nem jelenitheto meg rajta. Nekem ez egy korbeero kifogas es hazugsaghalmaznak tunik, koherencia egyaltalan nincs a dolgok mogott. Onamagaban mindegyik aspektus vedheto, de osszesegeben meg tok ellentmondasos.
2023. jún. 13. 12:29
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!