Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nagyon gáz? Normálisan gondolkodik?
Ki akartam tenni a párkapcsolati állapotomat faceera (úgy hogy a hírfolyamban nem jelenik meg) mert nagyon sok srác jelolget mert nem tudják elvileg, hogy van barátom. Páromat is nagyon sok csaj bejeloli. Ki is tettem, de a barátom nem fogadta el. Azt mondta, hogy ettől még ugyanúgy be fogják jelölni öt is meg engem is stb stb. És hogy ő nem szeretne ilyen 'mindent mutatok a médiában' lévő ember. Csak nem értem (mondjuk azt asszem nem mondtam hogy nem jelenne meg a hírfolyamban) mert pl instán is ki vagyunk rakva egymásnak biojaba szóval nem értem :/
Tényleg azért már egy jó ideje együtt vagyunk nem az van hogy pár hét után már kitenném stb. Mert hogy ő nem a médiában éli életét, nem akar maga mutogató lenni. Meg az ilyen alkalmazások (facee, insta stb) nem jó hatással vannak az emberre.
2. Egyetértek. Mi is kitettük, pedig engem is naponta vagy hetente jelölnek férfiak és sokan is írnak. Azóta persze kevesebben.
Lehet nem akarja felvállalni, neki jó ha jelölik (ego) és neki jó így is ahogy van.
Ez picit cink..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!