Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez nagyon gáz? Normálisan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nagyon gáz? Normálisan gondolkodik?

Figyelt kérdés

Ki akartam tenni a párkapcsolati állapotomat faceera (úgy hogy a hírfolyamban nem jelenik meg) mert nagyon sok srác jelolget mert nem tudják elvileg, hogy van barátom. Páromat is nagyon sok csaj bejeloli. Ki is tettem, de a barátom nem fogadta el. Azt mondta, hogy ettől még ugyanúgy be fogják jelölni öt is meg engem is stb stb. És hogy ő nem szeretne ilyen 'mindent mutatok a médiában' lévő ember. Csak nem értem (mondjuk azt asszem nem mondtam hogy nem jelenne meg a hírfolyamban) mert pl instán is ki vagyunk rakva egymásnak biojaba szóval nem értem :/

Tényleg azért már egy jó ideje együtt vagyunk nem az van hogy pár hét után már kitenném stb. Mert hogy ő nem a médiában éli életét, nem akar maga mutogató lenni. Meg az ilyen alkalmazások (facee, insta stb) nem jó hatással vannak az emberre.

2023. jún. 13. 09:48
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
89%
Nem gáz, én ugyanúgy gondolom mint ő, DE nekem nincs FB-m, se IG-om.
2023. jún. 13. 09:52
 2/24 anonim ***** válasza:
87%
Kamu. Ha sok lány jelölgeti, akkor gondolom igenis aktív szoc. médián, szokott posztolgatni. Aztán mégis azt állítja, hogy ő nem ott akarja élni az életét? Akkor miért zavarja, ha kint van, hogy együtt vagytok? Nekem ez gyanús. Két barátnőmmel is ezt csinálták az exeik több éves kapcsolatban és mindkétszer kiderült, hogy más lányokkal is kavartak.
2023. jún. 13. 10:06
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
2-es vagyok, azt hozzáteszem, hogy én nem szoktam kitenni, ha együtt vagyok valakivel, de én alapból sem posztoltam sehol semmit már évek óta, mert nem érdekel. A pasid viszont gyanús, mert ő aktívan használja.
2023. jún. 13. 10:07
 4/24 anonim ***** válasza:
94%

2. Egyetértek. Mi is kitettük, pedig engem is naponta vagy hetente jelölnek férfiak és sokan is írnak. Azóta persze kevesebben.

Lehet nem akarja felvállalni, neki jó ha jelölik (ego) és neki jó így is ahogy van.

Ez picit cink..

2023. jún. 13. 10:24
 5/24 A kérdező kommentje:
#2 nem posztol semmit, nem olyan. Még profil képet se. Több éves képe van kint. És csak 1
2023. jún. 13. 10:27
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem oszt meg dolgokat meg semmi
2023. jún. 13. 10:29
 7/24 anonim ***** válasza:
0%
Jó, de ha bejelolik vissza ír nekik, vagy mi? Mert ha nem teszi, akkor mi bajod van? Igaza van valahol, tiszta hülyeség amit akarsz, aki jelölgetni akar úgyis fog.
2023. jún. 13. 10:29
 8/24 A kérdező kommentje:
#4 háát gondoltam már erre.. Mert sokszor mondja hogy milyen sokan mondják idősebbek és fiatalabbak is egyaránt, hogy jól néz ki. Csak lehet tényleg azt hiszi hogy mindenki egyszerre figyelgetné, ha kint lenne hírfolyamban (pedig nem lenne kint)
2023. jún. 13. 10:32
 9/24 A kérdező kommentje:
#7 nem írnak rá. Ergo akkor nem ír nekik vissza
2023. jún. 13. 10:33
 10/24 anonim ***** válasza:
42%
Akkor mi a probléma? Social media által éled az életed?
2023. jún. 13. 10:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!