Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok, elviselitek ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, elviselitek ha a barátotok más lányokat is likeolgat?

Figyelt kérdés

2023. jún. 8. 10:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

#10 akkor ennyi XD

Parancsba adta!😂

2023. jún. 8. 12:03
 12/16 anonim ***** válasza:
11. Kábé.
2023. jún. 8. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:

Megmondtad neki, hogy ne lájkolgasson más lányt? Hány éves vagy kérdező? Ebből kifolyólag te sem lájkolsz egy srácot sem? Ismerőst se? Mert ugye akkor úgy lenne fair. Vagy ez csak egyoldalú dolog?

Egyébként nyilván a pasitól függ. Ha tudod róla, hogy szoknyavadász és mindenkire ráugrana legszívesebben, akkor elhiszem, hogy zavar. De ha nem ilyen és nincs semmi félnivalód a hűségét tekintve, akkor ezzel csak felesleges vitát szítanál.

2023. jún. 8. 15:36
 14/16 Sunshinedoll ***** válasza:
94%
Itt nem azt kell mondani h kövesse ki, hanem el kell neki magyarázni, hogy ez neked rosszul esik, zavar, és miért zavar. Egy normális ,a párja érzéseit tiszteletben tartó ember erre azonnal úgy reagál, hogy kiköveti, de minimum abbafejezi a lájkolást. Ha nem így tesz, hanem még magát védi vagy kifogásokat gyárt, hogy miért elfogadható a párja érzéseit semmibe venni és neki miért jár mégis az, hogy lesz-rja az igényeidet, akkor ki kell dobni az egész ember a p-csába.
2023. jún. 8. 17:21
 15/16 A kérdező kommentje:
#13 nem lájkolok én senkit se ismerőst se ismeretlent. Max ha rokon tenne fel képet azt igen de az meg más.
2023. jún. 8. 18:15
 16/16 anonim ***** válasza:
Nem viselem el. Én még az ismerkedő fázisban csekkolom, hogy hány nőt követ, és azok rokonok, volt osztálytárs, munkatárs típusúak-e, vagy Demi Rose féle meztelen fenekű képek. Számomra megalázó ha mindenki látja hogy az én párom csorgatja a nyálát idegen nő képére. Szerencse,hogy a kedvesem egy ilyen nőt sem követ :) de az instát is alig használja. Előttem sem követett. Inkább tinifiúknál szokás szerintem ez a ,,kúrólájk'' osztogatás, ja meg a ,,nagyon szexi vagy bebi'' pedo 40eseknél.
2023. jún. 25. 01:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!