Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lanyok nem szeretik, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lanyok nem szeretik, ha egy ferfi dohanyzik? Vagy azert elviselitek, annak ellenere, hogy budos:D?

Figyelt kérdés

2017. jún. 14. 19:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Az én férjem dohányzik. Így ismertem meg. Nekem nem számított. Abszolut nem befolyásolta a döntésemet a kapcsolat alakítását illetően. Attól függetlenül, hogy cigizik, mindig ápolt, illatos. Én nem dohányzom, de nagyon ritkán érzem rajta a cigiszagot. Nem dohányzó exeim nem voltak ennyire igényesek magukra, mint ő. Sosem hanyagolja el magát, külön arckrémet és kézrkémet is használ a dezodor és parfüm mellett. Napi szinten fürdik, hajat mos. 2 naponta borotválkozik. Fogmosás szintén napi szintü.

Azért ez sem utolsó, hogy ki hogyan rendezi le a személyes higéniáját.

Rengeteget számít szerintem.

2017. jún. 14. 20:05
 2/15 anonim ***** válasza:
73%

Én nem viselném el mert büdös és káros. Ha esetleg akkor derülne csak ki róla, hogy dohányzik, mikor már nagyon tetszik, akkor lehet, hogy képes lennék elviselni, de valószínűleg akkor sem. Sajnálom, nem akarok senkit megbántani, de nekem a dohányzás nagyon elrettentő.

19/L

2017. jún. 14. 20:05
 3/15 A kérdező kommentje:
Ez a napi szinten mosakodik szoveg nagyon bejott. :D En nyaron van hogy 3szor is zuhanyzom, ha idom engedi, viszont hajlamos vagyok pofekelni, de teny hogy budi es nem biztos hogy vonzo annak aki nem szivja. En se tudnek komoly kapcsolatot elkepzelni, dohanyzo novel.
2017. jún. 14. 20:14
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én szervezetem érzékeny a cigifüstre, szóval nálam ez kizáró ok, de nem mindenkit zavar.
2017. jún. 14. 20:27
 5/15 anonim ***** válasza:

Azért hangsúlyoztam ki, mert volt olyan párom, aki nem fürdött minden nap, arra hivatkozva, hogy nem izzadt meg és amúgyis irodában dolgozik.. :)

Ez egy olyan kérdés, amiben mindig eltérő válaszok lesznek, mint oly más témában is.

2017. jún. 14. 20:28
 6/15 anonim ***** válasza:
Kicsit zavarna.
2017. jún. 14. 20:31
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Engem nagyon zavarna, a száj tisztasága nekem annyira alap,hogy minden nap fogselymezek, szájvizet használok és háromszor mosok fogat, szóval nem. Nincs bajom azzal, aki dohányzik, de a párom inkább ne tegye.
2017. jún. 14. 20:36
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Valalit zavar, valakit nem. Valaki ugyancsak dohanyzik. Na bumm!
2017. jún. 14. 20:46
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Anyukámat nem zavarta, hogy apukám dohányzott.

Én nem viselem el, ha egy pasi dohányzik. Ezért választottam magamnak nem dohányzó pasit. Én se dohányzom.

Egyénfüggő, hogy ki hogy viseli el ezt.

2017. jún. 14. 21:35
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nálam 100%-osan kizáró ok.
2017. jún. 14. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!