Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok nem szeretik, ha egy ferfi dohanyzik? Vagy azert elviselitek, annak ellenere, hogy budos:D?
11-es, akkor ott alapból volt más probléma is. A cigi csak egy "takaró" szöveg volt.
Az én párom 1 perc alatt elszívja vagy kibírja, ha olyan helyen vagyunk. Kb. meg sem lehet érezni, hogy kicsit félrevonul. Nagyjából annyi, mintha wcre menne.
Attól függ, mit takar a dohányzás.
Cigit nem tudom, és nem is akarom elviselni, hányni tudok a szagától. Mármint ez nem a túlzó kifejezés, amit sokan szeretnek használni, hanem én konkrétan öklendezek tőle.
A párom pipázik, azzal viszont semmi gondom, finom illata van.
Szerintem a dohányosok keressenek dohányos nőt maguknak, ez így a legkönnyebb.
Én nem dohányzom, és utálom a cigiszagot... konkrétan néha hányingert is kapok tőle. Ezért nem járnék dohányossal... nem azért, mert júúúúj, egészségtelen... hanem mert egy kapcsolatban nekem fontos a sok csókolózás, egy láncdohányost meg kb. telibehánynék, ha megpróbálna megcsókolni. Családom is láncdohányos, és anyámnak is szólok, ha épp cigis szájjal jön oda beszélgetni, hogy ha lehet, ne hajoljon közelebb, mert baromi büdös a szája és rosszul vagyok tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!