Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igent mondott a számomra tökéletes nő, de kiderült, hogy dohányzik. Mit tegyek?
Hajaj. Még soha senki nem tette le a cigit. Kérdezz rá hogy áll a bagóval. Ha maga a tény, hogy dohányzik zavar, beszélgessetek letenné-e, ha csak csóknál zavar akkor ütemezzétek. A válaszát meg fogadd el. Akkor is ezt javasolnám, ha fordított a helyzet. (Leszokóban vagyok)
30/f
Igen, büdös és káros a fogakra, ha amúgy is elhanyagolja a szájápolást. Normális fogmosás mellett nem károsabb mint üdítőt vagy gyümölcslevet inni a fogakra nézve. Nem gond, ha emiatt elutasítod és semmiképp nem fér bele neked, de annak sincs értelme, hogy olyanra akarod rádumálni amit eleve nem akar. Beszéld meg vele, letenné-e, a kapott válaszból pedig már tudsz dolgozni. Én meg a piát nem szeretem meg a cefreszagot másokon. Mégsem erőltetem a dolgot, ha a másik nem akarja. Nyugisabb így, hidd el.
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!