Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igent mondott a számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondott a számomra tökéletes nő, de kiderült, hogy dohányzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 19:14
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

Hajaj. Még soha senki nem tette le a cigit. Kérdezz rá hogy áll a bagóval. Ha maga a tény, hogy dohányzik zavar, beszélgessetek letenné-e, ha csak csóknál zavar akkor ütemezzétek. A válaszát meg fogadd el. Akkor is ezt javasolnám, ha fordított a helyzet. (Leszokóban vagyok)

30/f

2017. jún. 14. 19:19
 2/24 AchromaticSmarties ***** válasza:
22%
Sosem fogom megérteni miért baj ha valaki dohányzik. Én nem dohányzom és egyáltalán nem zavar, ha dohányoznak körülöttem. Ráadásul én dohányoztam régen, tehát nekem elvileg kísértést is jelenthetne, hogy újra rágyújtsak.
2017. jún. 14. 19:19
 3/24 A kérdező kommentje:
Mert büdös és káros a fogakra.
2017. jún. 14. 19:20
 4/24 anonim ***** válasza:
21%
Emberek ezrei SEMMILYEN társat nem találnak, téged meg a cigi zavar? Ááá...
2017. jún. 14. 19:21
 5/24 anonim ***** válasza:
Nem tudsz mit tenni. Senkit sem leszel képes akarta ellenére kényszeríteni valamire.
2017. jún. 14. 19:22
 6/24 anonim ***** válasza:
25%

Igen, büdös és káros a fogakra, ha amúgy is elhanyagolja a szájápolást. Normális fogmosás mellett nem károsabb mint üdítőt vagy gyümölcslevet inni a fogakra nézve. Nem gond, ha emiatt elutasítod és semmiképp nem fér bele neked, de annak sincs értelme, hogy olyanra akarod rádumálni amit eleve nem akar. Beszéld meg vele, letenné-e, a kapott válaszból pedig már tudsz dolgozni. Én meg a piát nem szeretem meg a cefreszagot másokon. Mégsem erőltetem a dolgot, ha a másik nem akarja. Nyugisabb így, hidd el.

30/f

2017. jún. 14. 19:25
 7/24 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésből kiderül, nem a számodra tökéletes nő.
2017. jún. 14. 19:28
 8/24 anonim ***** válasza:
88%
Igy van előttem szóló, akkor az már nem lesz tökéletes számodra kérdező... ha bajod hogy dohányzik akkor keress olyat aki nem dohányzó.
2017. jún. 14. 19:31
 9/24 anonim ***** válasza:
De ez hogy a fenébe nem derült ki eddig? Kamu ez a kérdés.
2017. jún. 14. 19:35
 10/24 anonim ***** válasza:
44%
kizáró ok, büdösek, a szájuk, a bőrük a ruhájuk, mindenhova beivódik a dohány szag és ez semmilyen száj vagy bőr ápolással nem lehet eltüntetni, moshat fogat akár öt percenként is akkor is dög büdös marad, a munkatársaim többsége dohányzik, adnak a higiéniára de akkor is büdösek
2017. jún. 14. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!