Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek milyen egy tökélet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek milyen egy tökéletes randi?

Figyelt kérdés

2017. ápr. 19. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Olyan, aminek van folytatása :)
2017. ápr. 19. 17:49
 2/9 anonim ***** válasza:

aktív, én nem vagyok az a vacsorázós típus, inkább egy piknik, kirándulás, séta

persze azért a vacsora is jó tud lenni, de nálam nem ez a nyerő

szóval, olyan ahol mozoghatok, van egy kis természet, rengeteg a beszélgetés

semmi pucc, csak mi ketten

2017. ápr. 19. 17:49
 3/9 anonim ***** válasza:
83%
Egy óra sétálgatás a folyóparton és beszélgetés. Aztán meghív egy italra egy kellemes, hangulatos beülős helyre, ahol megiszunk fejenként mondjuk 1-2 pohár bort és még ott beszélgetünk másik 2-3 órát. Ha pedig nagyon jól megértjük egymást, akkor a randi vége felé csókolózunk.
2017. ápr. 19. 17:50
 4/9 anonim ***** válasza:
77%
Emeletes könyvesbolt, kaja, forrócsoki és sok nevetés. *_*
2017. ápr. 19. 17:56
 5/9 anonim ***** válasza:
65%
Nekem mindegy a helyszín vagy hogy mi legyen a randin, itt azt értem legyen vacsi, ebéd, mozi, séta vagy bármi. A lényeg hogy akivel vagyok el tudjak veszni, ki tudjak kapcsolodni, érezzem magamat jól vele, és persze tudjam adni magamat (ne feszengjek). Na meg persze partnerem is el tudjon lazulni.
2017. ápr. 19. 17:59
 6/9 anonim ***** válasza:
25%
Ami rögtön szexszel kezdődik.
2017. ápr. 19. 18:16
 7/9 anonim válasza:
25%
Nálam alap hogy a csaj már az első randin benne legyen az análban
2017. ápr. 19. 18:51
 8/9 anonim ***** válasza:
5%
Ez ,miért szexualitás??!
2017. ápr. 19. 19:15
 9/9 anonim ***** válasza:
77%

Nekem eddig két tökéletes "randim volt". Ha jó a partner rossz már nem lehet. :) Volt egy haverom, 13 hónapos chatelés után találkoztunk Budapesten, nem oda valósiak vagyunk, el is tévedtünk. :D Nagy parkban voltunk, sétáltunk, leültünk egy jó helyre a tóra nézve.. Utána kajáltunk és felmentünk a várba, ilyesmik. :)

A második sem randi volt hivatalosan, egy hónapos chatelés után találkoztam a szerelmemmel, akkor még csak mint haverok exrákkal kezdtük meg az estét. Ittunk, a kertben beszélgettünk és egymásba gabalyodtunk. :)

Annyi volt a kikötésem hogy tudjunk sétálni,nézegetni valamit.. Nem ilyen étterembe beülős és bámuljuk a másikat hogyan eszik. Sokkal lazább és stresszmentesebb kint a szabadban.

2017. ápr. 19. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!