Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Fiúk! Mennyire zavaró, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mennyire zavaró, ha egy lánynak nem tökéletes a bőre?

Figyelt kérdés

Azt mondták, hogy majd elmúlik a kamaszkorral, de semmire sem mentem... :/

Nem vagyok kifejezetten pattanásos, néha-néha előjön 1-2, illetve vannak apró bőrhibáim, mitesszereim. De ez minden, amit ki tudtam csikarni a bőrömből.:( Az összes tejterméket el kellett hagynom, mert attól elviselhetetlen volt a helyzet, nem szoktam nagyon sminkelni sem, mert nem viseli el a bőröm az alapozót és hasonlókat, bármit próbáltam, szinte mindegyiktől kipattogott, tisztán tartom, amennyire csak lehet, használok rá olyan krémet, amire nem érzékeny, de így sincs olyan bababőröm, mint a legtöbb lánynak, hanem megrekedtem a kamaszok szintjén.:( Ez mennyire visszataszító?

20l

2017. jún. 9. 03:37
 1/5 anonim ***** válasza:
"Nincs olyan bababőröm, mint a legtöbb lánynak." A legtöbb lánynak nincs bababőre. Örülhetsz, ha pár pattanással megúszod, sok lánynak nagyon aknés az arca. Sokaknak pedig csak az alapozótól látszik szépnek. Hidd el, minden lánynak vannak mitesszerei, nekem az orromon vannak, meg a homlokomon szoktak kijönni patik, de az orcáimon pl nagyon szép a bőröm és hidd el, ez nagyon nagy szerencse. Nemis használok alapozót, mert attól nem lélegzik a bőr és pont attól leszel méginkább pattanásos, kitágulnak a pórusaid stb. Amúgy meg, felesleges ezen rugózni, a pasiknak sem tökéletes a bőrük, senkit nem érdekel pár pattanás.
2017. jún. 9. 09:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam nem zavaró, tökéletes dolgok/személyek pedig úgy sincsenek.
2017. jún. 9. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem igazán, a férfiak nem annyira válogatósak, mert nem tehetik meg.
2017. jún. 9. 14:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha egy lánynak jó alakja van, és megnyerő személyisége, akkor még egy szimmetrikus arc, és kész.

Ha ragyás, miteszeres, pattanásos. .. hát aztán? alig látja meg az ember. Inkább ha mondjuk mindent beterít.. de ha 1-2 pattanás van, az nem számít.

Jó alakod legyen szerintem. Az az alap, és a többi a személyiséged. Én erre bukom. :)

2017. jún. 10. 20:44
 5/5 anonim ***** válasza:

Bár én lány vagyok de megosztom a tapasztalataimat.

hamarosan 22 leszek, az orrom és környéke mégis kifejezettem mitesszeres, illetve van amikor pattanásaim is vannak (2-3) de szerencsére azok nem mindig. De soha, egyetlen egyszer sem éreztem volna hogy emiatt hátrányom lenne a fiúknál. Egy időben engem is zavart, de rájöttem hogy a legtöbb srác észre sem veszi, vagy ha igen akkor meg nem érdekli őket.

2017. jún. 11. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!