Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire zavaró számotokra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire zavaró számotokra, ha a párotok közösségi oldalakon mutogatja magát (főleg a testét)?

Figyelt kérdés

Lehet erre mondani, hogy ne ítéljünk első ránézésre, de el nem tudom képzelni, hogy lehet valakinek a fejében minden rendben és hogyan lehet normális értékrendje, ha ilyesmit csinál. Mondjuk fb-n, vagy instagramon.

Úgy értem, rengeteg olyan jó alakú ember aki nem tolja a képembe a p_csáját, holott a testével akár versenyt is nyert, hanem ízlésesen felöltözve van róla néhány kép, esetleg a színpadon pár felvétel. És vannak azok, akik még csak nem is versenyeznek, vagy akármi, de össze-vissza feszítenek, a srácok póló nélkül, a lányok fehérneműben, pucsítva, napi 30 ugyanolyan képben. Bár nem kell ehhez feltétlenül jó alak sem, ezzel csak arra utalok, hogy nem felmentés az, hogy ami szép, azt feltétlenül mutogatni is kell.

Hiába fogytam sokat és dolgoztam sokat az alakomon, soha meg nem fordult a fejemben, hogy ilyesmivel tegyem magam nevetségessé(van 1-2 egészalakos képem, de nem ribiskedek meg bájolgok rendszeresen a tükörben), mert szerintem az, ráadásul a páromnál sem tolerálnám, hogy az ismerőseink és mindenki látja mondjuk, hogy egy szál boxerben milyen csábos egy többmilliárdos oldalon. Vagy ez csak nekem intő jel?

21N

2017. máj. 29. 14:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én nem jönnék össze egy ilyen emberrel, ez a viselkedés csak azt mutatná számomra, hogy nagyon más az értékrendünk.
2017. máj. 29. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Soha nem jönnék össze olyan pasival akinek akár csak egyetlen egy feszítős, félmeztelen képe van bármilyen közösségi oldalon. De még a telefonján se nagyon legyen. Ha meglátok egy ilyet azonnal kuka.
2017. máj. 29. 14:36
 3/6 A kérdező kommentje:
De tulképp ide tartozik az is, mikor valaki mindent közzétesz, a világfájdalmától az elmélkedésein, az aktuális párján keresztül a shitposztokig, ami minimum napi 1 bejegyzés.
2017. máj. 29. 14:37
 4/6 anonim ***** válasza:

Nézd, mindnenki azt tesz fel magáról amit akar. Én személy szerint még egy igazolványképet se tennék fel magamról, mert rosszul vagyok a fészbuk meg minden ilyen f*s oldaltól.

N

2017. máj. 29. 14:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Zavarna és nem is lenne a párom, ha ilyen lenne.
2017. máj. 29. 14:40
 6/6 anonim ***** válasza:

Engem is zavarnak ezek a dolgok amiket írsz. Zavar hogy ennyire buták, betegek az emberek. A facebookon azt látni sokszor, ami a valós énjük.

Pózolgat, feszítget.... Jajj hagyjad már, beteg az agyuk sokaknak.

2017. máj. 30. 11:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!