Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, számotokra zavaró,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, számotokra zavaró, feszélyező, imponáló, vagy semleges ha egy huszonéves férfi meglehetősen fényűző életet él?

Figyelt kérdés
Nyilván nem az ilyen amerikai milliárdosokra jellemző luxusra kell gondolni. Hanem inkább arra , hogy magyar átlaghoz képest fényűző élet. Minden héten egy jobb étterem, gyakori külföldi utazgatás(síelés,tengerpart stb., +akár távoli kontinensekre is),drágább cuccok,művészeti kiállítások,opera,színház gyakori látogatása, saját lakás, saját cég. stb.
2017. ápr. 4. 17:11
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel semmi közöm ehhez a fényűző életet élő férfihez, így számomra teljesen közömbös.
2017. ápr. 4. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
39%
Semleges, mivel nekem is beleferne heti egy jo etterem, kulfoldi utazasok, kulturalis programok es nekem is van lakasom. A paromnak nem ezek alapjan valasztok valakit, hogy neki milyen az elete, az viszont feltetel, hogy ne ugy alljon a dolgokhoz, hogy jaj ez milyen draga, minek utazni, minek ennyit kolteni valamire es stb. Volt ilyen parom is, a jelenlegi paromnak sem olyan az anyagi hattere, mint nekem, de o legalabb szereti elvezni az eletet, mindegy mennyibe kerul.
2017. ápr. 4. 17:18
 3/10 anonim ***** válasza:
79%
Nyilván örülnék, ha ilyen barátom lenne, de az ilyen pasiknak egy felsőkategóriás modell kell, én meg tök átlag lány vagyok. Nekem is jó munkám van, szóval nem vagyok gold digger, de attól még nem láttam olyan kifejezetten jól kereső férfit, aki hosszútávon beérte volna egy átlagos nővel.
2017. ápr. 4. 17:20
 4/10 anonim ***** válasza:
Közelebb a harminchoz,mint a húszhoz egyrészt imponál. Másrészt kérdéseket vet fel: Ehhez milyen személyiség párosul? Hogyan érte el? De az első a legfontosabb kérdés... Elvégre a pénz magában nem boldogít, amikor lesz gyerekem apát s pénzt is akarok, majd neki...(rosszindulatú beszóloknak:én is dolgozom, s nem vadászom a pénzes a pasikat,de ha vkinek hosszabb ideig nincs melója -pl. Lustaságból- kuka.. Legyen normális munkája, nem lennék hajlandó a párom eltartani s engem se tartsanak el... 26N
2017. ápr. 4. 17:23
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem zavaró, ha valakinek ezt jelenti a luxus. Meg az is, ha valakinek a saját élete annyira idegen, hogy nem tekinti akaratlanul is normálisnak.
2017. ápr. 4. 17:36
 6/10 anonim ***** válasza:
90%

Ha a fényűzőbb életet a kulturálódáson, nyaralásokon, kirándulásokon értjül, az tetszik (bár nem tudok vele mit kezdeni, hiszen nem hagynám, hogy az én részemet kifizesse ilyesmiben, én pedig egyetemistaként ezeket nem engedhetem meg magamnak). Ha viszont a fényűző élet alatt a "felvágást" érti- tehát drága divatóra, indokolatlanul drága, márkás öltözék, újgazdag viselkedésmód, akkor kifejezetten taszító.

N

2017. ápr. 4. 17:44
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, ez csak egy felmérés, puszta kíváncsiság.
2017. ápr. 4. 19:56
 8/10 anonim válasza:
Én nyilván örülnék neki, de nem ez a fontos. Inkább élnék szegénységben, de boldogan, mint hogy trófea feleség legyek akit csalnak. Nem feltétlenül igaz, ez két szélsőséges példa volt.
2017. júl. 14. 22:46
 9/10 anonim válasza:
Úgy értem, nem minden gazdag olyan, és nem minden szegény kedves
2017. júl. 14. 22:46
 10/10 anonim ***** válasza:
Leszarom.
2022. jan. 18. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!