Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy atlagos huszoneves srac hany lanyt fuz egyszerre?
cosinos alfányit.
(nem gondolod, hogy nem létezik olyan, hogy átlagos huszonéves, hogy van aki harmincnak is teszi a szépet, más meg csak egyet próbál évek óta becserkészni?)
A kérdés így hangozna értelmesebben (ha a matekkal jönne az ember.) :
"Egy huszonéves srác, átlagosan hány lányt fűz egyszerre?"
Az embereket nem lehet átlagolni, de a számát azoknak, akiket fűz, azt igen.
Szóval mondjuk 20-tól 29 éves korú férfiakról van szó.
Ez fogalmam sincs hány ember... mondjuk 100ezer (Csak Magyarországon, de nem néztem utána, csak hasra ütöttem.).
Ebből tegyük fel, hogy 20% normális, boldog párkapcsolatban van, tehát EGY
Tegyük fel 20% senkit se fűz. Tehát Nulla.
és a maradék hatvan százalékban vannak azok, akik csalják a párjukat (mondjuk 5%).
Azok még, akik buliznak és minden este 4-5 csajra rámásznak, de négy elkergeti őket és az ötödiknél lesz sikere. mondjuk ez 25% (csak tipp).
Plusz még vannak azok, akik normálisan ismerkednek hosszútávon, szép lassan megismerkedve ez mondjuk 2-3-mal beszélget, ha talál. Vagy végül csak eggyel... Ez tegyük fel: 25%.
Ha jól számolom, akkor van még 5%... azok melegek, vagy impotensek vagy tudom is én...
Amúgy a kérdés elég képtelen gondolat, mert teljesen abszurd a dolog. Én most itt hobbiból elkezdtem kielemezni a helyzetet, de baromságokat írtam... Csak egy elképzelés. Semmire nem jó ez az elmélet.
De ha átlagot kéne mondani, akkor ezekből a számokból azt mondanám, hogy 2,78 nőt fűz egy huszonéves srác átlagban.
Na. Most jobb? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!