Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig nem gáz egyszerre több pasival randizni?
Persze nem egyszerre értem, hanem egyik nap az egyikkel és pár nap múlva a másikkal.
Az a konkrét szitu, hogy tegnap randiztam A emberrel, jó-vol-jó volt, semmi extra, de találkoznék még vele. Ez egy gyors találkozás volt, reggel kezdtünk el beszélni és este már találkoztunk is.
A B emberrel már úgy egy hete beszélek és még hétvégén megbeszéltük h pénteken találkozunk.
Alapból nem szimpi h két sráccal randizgassak, mert nem akarok senkit megbántani, de érdekelne, hogy mennyire általános ez a szitu?
Fordítva már volt olyan velem, hogy 1. első randi után oda-vissza volt a srác, aztán 2 nap múlva ír, hogy bocsi találkoztam mással közben, további sok sikert és ez nekem igen rosszul eset...
Az ilyen kérdéseket nem értem. Ha neked belefér ez, a lelkiismeretedet nem zavarja, akkor csináld. Ha nem, akkor meg ne.
Én mindenesetre nem venném jó néven, ha megtudnám, hogy a lány másokkal is randizik így, főleg a történetben szereplő "B ember" nevében.
Két oldalról közelíteném meg a dolgot:
Az egyik, hogy aki ismerkedik, annál szinte természetes, hogy több vasat tart a tűzbe, hiszen a netes ismerkedés alapján csak annyit lehet kiszűrni, hogy kivel érdemes egyáltalán személyesen is találkozni. Botorság is lenne az első szimpatikus jelentkezőnél lezárni minden más lehetőséget, hiszen talán éppen ezzel szalasztanád el az igazit.
A másik oldal viszont, hogy minél több randim volt, annál inkább hiányzott az az érzés, hogy "igen, őt akarom!". Az ilyen "jó volt, jó volt, semmi extra, de találkoznék még vele" dolgok végül sehova nem vezettek. Amikor a párommal először randiztunk, utána azonnal hívtam a barátnőmet és lelkendezve közöltem, hogy "őt akarom!". Nem, nem borította el a rózsaszín köd az agyam, egyszerűen csak éreztem, hogy ebben az ismerkedésben több van, mint az, hogy találkozunk még kétszer. Azt éreztem, hogy megvan az a bizonyos plusz, amit kerestem: a közös hullámhossz és a kölcsönösség (annak ellenére, hogy ez nem lett még akkor kimondva, nem történt semmi... egy sima beszélgetés során éreztem így). Utána pedig nem is volt kérdés, hogy találkozzam-e még mással, minden további potenciális érdeklődőnek megírtam, hogy "van most valaki képben, akivel el tudok képzelni többet", és minden ismerkedésem felfüggesztettem. Aztán nem sokkal később, amikor tényleg össze is jöttünk, akkor végleg elköszöntem a többiektől és töröltem magam a társkeresőkről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!