Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek taszító, semleges vagy vonzó ha egy lány jógázik?
Figyelt kérdés
Mert nekem valahogy nem jön be ha egy pasi jógázik. Nem tudom miért. :( Talán mert nem valami férfias...
Én most kezdtem el, és kíváncsi vagyok az ellenkező nem hogyan vélekedik erről?
2017. jan. 29. 03:50
1/5 anonim válasza:
Hát szerintem a legtöbb férfinak tetszik, mert a nő hajlékonyabb lesz tőle, mert az alakja is jól formálodik.
Ha felvenné azt a jógás stílust vagy hogy nevezzem, ami az öreg szerzetesekre jellemző, hogy belső béke, nyugtasd meg magad, hallgasd a vízcseppek leérkezését, akkor az már kicsit idegesítene egy időután.
2/5 anonim válasza:
Maga a tevékenység számomra semleges, de feltételezem általa a jó alakot és az egészséges életmódot, tehát akár még vonzó is lehet.
3/5 anonim válasza:
Jó dolog. Az túl làgy ezó rész lehet fura.
4/5 anonim válasza:
Egyébként nézz megy egy negyvenes nőt aki jógázik és nem lesznek kétségeid. Az a jó benne, hogy lehet otthon is, ha nem tud eljárni az ember mozogni.
5/5 anonim válasza:
Mozog, sportol, egészségesebb lesz, ezek mind pozitív dolgok, maga a jóga része semleges. Ha együtt jár vele a már fentebb említett ezoterikus rész, akkor az egy bizonyos mennyiség felett zavarna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!