Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Zavar titeket ha a fiúnak nem tökéletes a fogsora/mosolya?
Kérdem én, ilyenkor hol voltak a drágalátos szülők annak idején, amikor meg kellett volna csináltatni a gyermekük fogsorát?
Az már gyerekként is látszik, hogy ha az illetőnek fogszabályzásra lenne szüksége. Miért nem léptek akkor a szülők?
Most pedig a szülők hibáját issza meg a most már felnőtt ember.
Kérdésre a válasz: ha nem végtelenül feltűnő, akkor nem.
Páromnak van egy haverja akinek nem tökéletesek a fogaim,de szerintem ez nála nem ront semmit az összképen, mondjuk mindenkinél más szóval kép nélkül nehéz megmondani
24L
Nekem elol a ket felso metszofogam kozott van egy kis res, mert a tejfogam sikerult kivernem anno eses kozben.. :) A ferjem szerint kulon cuki, hogy ilyen.Anyaek akartak fogszabalyzot, en nem,ok nem eroltettek.
Nyilvan fugg attol, hogy mennyire all ki a fogad, hogy zavaro e vagy sem. Es hogy ez Teged mennyire irrital. Mert ha szoronsz miatta, akkor mindenkepp erdemes megcsinaltatni. Kerd ki masik doki velemenyet hatha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!