Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Igent mondott a számomra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igent mondott a számomra tökéletes nő, de kiderült, hogy dohányzik. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 19:14
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem kell vele lenni...
2017. jún. 14. 19:47
 12/24 anonim ***** válasza:
Küldd hozzám, szeretem, ha egy nő dohányzik.
2017. jún. 14. 19:49
 13/24 anonim ***** válasza:
59%
Én sem járnék dohányos nővel. Ha nem tetszik, koccolod.
2017. jún. 14. 19:55
 14/24 anonim ***** válasza:
Mire mondott igent? Arra, mikor megkínáltad a cigivel? Kizárt, hogy ez eddig nem derült ki. Ha meg tudtad, akkor meg minek kérted meg a kezét?
2017. jún. 14. 19:57
 15/24 anonim ***** válasza:
:D A randira 14-es. Én is azt hittem a kezét kérte meg. :D
2017. jún. 14. 20:00
 16/24 anonim ***** válasza:

Mióta ismered, hogy eddig nem derült ez ki? Lehet, hogy mégse olyan tökéletes számodra, mint amilyennek elképzelted. De esetleg beszélgethetsz vele erről, aztán meglátod, hogyan tovább.

Lehet értetlenkedni, de vannak, akiket ez zavar, és ezt el kell fogadni, engem is zavar, a szervezetem érzékeny a dohányfüstre (könnyezik/fáj a szemem, megfájdul a fejem, tüsszögök... ezek a leggyakoribb tünetek), én soha nem dohányoztam, nem járok olyan közegbe, és ha pl. ismerőseim dohányoznak a közelemben, én távolabb helyezkedem, hogy minél kevésbé érjen. Ez van, én szerettem volna, hogy ne zavarjon, de ez nálam olyan, mint másnál a pollen allergia, van és kész.

2017. jún. 14. 20:00
 17/24 anonim ***** válasza:
29%

Hát igen, megértem a problémád.

Sajnos ha egy nő cigizik, onnantól kezdve megszűnik a csábítás, vonzalom egyik dimenziója. Az illatok. Normál esetben a lány bőrének finom illatát, leheletét, a ruhája illatát is megérzed, még ha a tudatig el sem jut, akkor is nagyban befolyásolja a vonzódást. Na most ha egy nő cigizik, ezek az illatok teljesen eltűnnek. Mindent átvesz a keserű, hamutartó szag. Nem szívesen hajolsz oda hozzá, nem fogsz vele csókolózni sem, mert hiába gyújtott rá 5 órával ezelőtt, ugyanúgy lehet érezni a bőrén, a leheletén, az ujjain, a haján. Semmit nem fogsz érezni a lányból.

2017. jún. 14. 20:03
 18/24 Sunshinedoll ***** válasza:
35%
Hűha, hívjuk gyorsan a TEK-et!
2017. jún. 14. 20:53
 19/24 RoseTyler ***** válasza:
43%
Dönts belátásod szerint. Én összejöttem a párommal, aki dohányzik, pedig nekem a gyomrom is felfordul a dohányfüsttől. Valahogy megoldjuk a dolgot. Bár tény, hogy baromi boldoggá tenne azzal, ha nem gyújtana rá többé.
2017. jún. 14. 21:51
 20/24 anonim ***** válasza:
esetemben felejtős volt ebben az esetben.
2017. jún. 14. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!