Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elviselitek hogy a párotok k**vákat lájkol?
Igen tudom lerágott csont és gyerekes is egyesek szerint, de engem nagyon felhúzott ma, amiből egy hatalmas veszekedés lett, sőt szerintem menthetetlen a kapcsolat, de már nem is érdekel.
Tehát a sztori: Benne vagyunk egy Fb csoportban, ahol elég gyakran jönnek szembe hiányos öltözetű "nőK", konkrétan olyan képekről van szó hogy a kamerába pucsítanak meg ennél jóval extrábbak. Régen is lájkolgatott ilyeneket a (volt)barátom, amiért nem is szóltam be egy hosszú ideig (kb fél-1évig), mert úgy voltam vele hogy majd leszokik róla. Mire ma pont egy ilyen jött szembe a csoportban és mondtam félig-meddig viccesen hogy remélem ezt nem lájkolta. Eltelt egy pár óra, ülünk egymás mellett amikor odamutatja elém a telefonját, ugyanazzal a r*b*nccal akire mondtam hogy remélem nem lájkolta és gúnyosan felém mutatva belájkolta a fotót. Bevallom nagyon nagyon felment bennem a pumpa, mert tudta hogy engem mennyire idegesít az ilyen és konkrétan még előzőleg hozzá is tettem hogy nem szeretném ha lájkolná. Ezután ráírtam a csoport adminisztrátorára hogy szeretném ha kirúgnák a csoportból az exem, mivel alapból én hülye vettem be őt, mire ő azt mondta erre hogy én milyen egy gonosz ember vagyok. Kicsit se az a gonoszság amit ő művelt velem..
Na mindegy, kinek mi a véleménye erről?
Nem jövök össze infantilis, fb- vagy instafüggő pasival.
Így nem kell elviselnem, mert fel se merül ilyesmi.
Még annó az első pasim csinált ilyeneket, elviseltem neki, mert naiv voltam, azóta bánom, hogy nem hajítottam ki előbb. Mentségére szóljon, 17 éves volt. Felnőtt embernél teljesen értelmezhetetlen számomra az ilyesmi...
1 vagy jó faszi és azt hiszi mindenkit megkaphat (bár akkor nem feltétlen likolna hanem ráírna)
2 vagy egy igénytelen barom aki csorgattya a nyálát cigány mentalitással
3 téged akar idegesíteni (az utolsó eset egyértelműen ezért volt)
Azért akar idegesíteni mert 1 le akar koptatni 2 mert tetszel neki 3 mert zavarod a függetlenségét
3 eset lehetséges
1 jó pali azt hiszi mindenkit megkaphat
2 rossz pali és csorgattya a nyálát cigány mentalitással
3 téged akar idegesíteni
Amiérz az utolsót belikolta az ez
1 mert le akar koptatni 2 mert tetszel
3 mert zavarod a függetlenségét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!