Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti elviselitek hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elviselitek hogy a párotok k**vákat lájkol?

Figyelt kérdés

Igen tudom lerágott csont és gyerekes is egyesek szerint, de engem nagyon felhúzott ma, amiből egy hatalmas veszekedés lett, sőt szerintem menthetetlen a kapcsolat, de már nem is érdekel.

Tehát a sztori: Benne vagyunk egy Fb csoportban, ahol elég gyakran jönnek szembe hiányos öltözetű "nőK", konkrétan olyan képekről van szó hogy a kamerába pucsítanak meg ennél jóval extrábbak. Régen is lájkolgatott ilyeneket a (volt)barátom, amiért nem is szóltam be egy hosszú ideig (kb fél-1évig), mert úgy voltam vele hogy majd leszokik róla. Mire ma pont egy ilyen jött szembe a csoportban és mondtam félig-meddig viccesen hogy remélem ezt nem lájkolta. Eltelt egy pár óra, ülünk egymás mellett amikor odamutatja elém a telefonját, ugyanazzal a r*b*nccal akire mondtam hogy remélem nem lájkolta és gúnyosan felém mutatva belájkolta a fotót. Bevallom nagyon nagyon felment bennem a pumpa, mert tudta hogy engem mennyire idegesít az ilyen és konkrétan még előzőleg hozzá is tettem hogy nem szeretném ha lájkolná. Ezután ráírtam a csoport adminisztrátorára hogy szeretném ha kirúgnák a csoportból az exem, mivel alapból én hülye vettem be őt, mire ő azt mondta erre hogy én milyen egy gonosz ember vagyok. Kicsit se az a gonoszság amit ő művelt velem..

Na mindegy, kinek mi a véleménye erről?

2018. nov. 21. 16:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
78%

Rájöttél, hogy elnézőbbnek kell lenned? El kell nézned, hogy egy bunkóval vagy együtt, aki egyrészt minimálisan sem tisztel, hiszen minden ismerősötök láthatja, hogy éppen milyen fullos testű macára áll fel a pöcörője, másrészt még alázgat is azzal, hogy a kérésed ellenére csak azért is ribiket lájkol?

Szánalmas ő is, de te is, hogy neked ez a szint kell. Az előtt az admin előtt is jól lejárattad magad, hogy megkérted, hogy dobja ki a csoportból a csávódat :D Egy betegesen féltékeny p...ának nézett, a pasast meg egy ösztönlénynek, aki semmire sem tartja a nőjét.

2018. nov. 22. 10:39
 22/29 A kérdező kommentje:
#21 nem kell mocskosan beszélni, mert inkább ez a gáz nő létedre.:) 1, jó ismerősöm az adminisztrátor, nem egy random senkire írtam rá úgyhogy ne tudd már jobban hogy mit gondolt. Nevetséges. Úgyhogy én biztos nem járattam le magam, de te annál inkább az undorító száddal. 2, Nem tudom mire fel pattogsz itt nekem, megsértettelek én bármivel?
2018. nov. 22. 16:51
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
#22 Akkor is gyerekes/hisztis pcsás dolog kitetetni a csoportból. Akkor majd keres egy másikat, ahol ribiket lájkolgathat. Itt nem a csoporttal van a gond, vagy azzal, hogy benne van, hanem magával a csávóval.
2018. nov. 22. 17:15
 24/29 anonim ***** válasza:
78%

Ja, az utolsó kommentedből látom, hogy ti megérdemlitek egymást, pedig a pártodat akartam fogni és jó tanácsot írni. De ha ilyen kihaénnem, fellengzős stílusod van, akkor ti összeilletek.

Semmi rosszat nem írt neked a 21-es válaszoló, csak az igazságot. Te meg neki ugrasz. Gratula.

2018. nov. 23. 14:43
 25/29 anonim ***** válasza:
54%
#21 vagyok. Jóasszony, egyrészt miből állapítottad meg azt a "tényt", hogy egy nő írta ezt a választ? :D Továbbra is fenntartom a véleményem, szánalmas vagy te is meg a párod is. Tudod mi a nevetséges? Te, ahogy itt pattogsz, mert fáj az, hogy a pofádba vágtam azt, hogy a pasid fullos testű csajszikra veri a farkát, mert te nem vagy elég jó neki. "Undorító szád" - légyszi folytasd, imádom olvasni a vergődésedet. :D
2018. nov. 25. 11:19
 26/29 A kérdező kommentje:
#25 menj már oda ahol érdekelsz is valakit:D Max itt te vergődsz, ennyire érdekelt amit írtál hogy válaszolni is elfelejtettem rá te élettelen. Persze te tudod is hogy én hogy nézek ki, szánalom.:D Biztos zabálasz mint állat, azt egy hanyadék vagy és itt pattogsz nekem
2018. dec. 2. 09:38
 27/29 A kérdező kommentje:
Ja az lemaradt, hogy innen is látszik hogy a kutyának se kellesz mert gyakorira jársz élvezkedni, te szánalmas kivert nő:D
2018. dec. 2. 09:54
 28/29 anonim ***** válasza:
Ez aztán a stílus :D Most már tényleg nem csodálom, hogy egyáltalán nem tisztel a pasid, és inkább "k**vákkal" foglalkozik helyetted. Másképpen nem tudna elviselni egy ilyen alpári, közönséges nőt. :D
2018. dec. 2. 10:15
 29/29 anonim ***** válasza:

Jézus, kérdező.

Mindenkinek meg lehet itt a véleménye, nem húznád fel ennyire magad, ha nem bántana téged a dolog.

Ismerős egyébként a jelenség. Nekem is volt egy nagyon erős fellángolásom egy fiú után. Olyan kis különleges volt és nagyon hamar belezúgtam szinte, mert amit megismertem belőle az szimpi volt nagyon. Persze barátnője van, így ez csak magamban maradt végig.

NA hát ahogy telt az idő, előjött ez az oldala, állandóan instagramon lóg (nálam már ez is mínusz 1 pont), mi másért, mint fél meztelen, meztelen, qrvás nők követéséért, nézegetéséért, ás lájkolgatásáért.

Sokig nem akartam elfogadni, hogy hamis képbe szerettem bele, és a valóságban egy infantilis, éretlen, kissé felszínes gyerek van előttem, aki a kapcsolatán beül viselkedik úgy, mintha kb szingli lenne. Élőben mikor ott voltam is ugyanúgy észrevette, megnézte a lányokat, rend szerint szóvá is tette ezeket.

Egy fejedben idealizált képet nehéz összezúzni, de mikor legondolkodtam, hogy NEKEM milyen elvárásaim vannak egy kapcsolatban, nit keresek a másikban, rájöttem, hogy nem illik hozzám, nem illünk össze. Én egy stabil ember vagyok és magam mellé is ilyen illik, ez nem is működne.

ÉS hálistennek van már az életemben olyan férfi, aki ennek az ellentéte, akivel összepasszolunk ilyen téren, tisztel és nem játszmázik, nem csinál ilyen primitív dolgokat, mint a másik srác. Sokáig fájt a szívem érte, mert ha már van egy kialakított képed valakiről, azt nagyon nehéz lerombolni. De ez tipikusan olyan lenne, ha összejönnénk, hogy ahogy múlna az a fene nagy vonzalom iránta, azonnal elkezdene idegesíteni a gyerekes és primitív, viselkedése, és ott állnék 1-2 éven belül, hogy ki a fene ez az ember mellettem.. Gondolom hallott már mindenki ilyenről, én ezáltal értettem meg, hogy ilyesmiről lehet szó, mikor leveszi a lángolás az ember eszét és nem nézi a "red flag"-eket.

Azt a pasit is elviselik, biztos tud valamit. Én viszont a lehetőség szabadsága közben, amint nem tűnt már olyan elérhetetlennek a fejemben ő, rájöttem, hogy nem akarok egy gyereket a nyakamba venni. Majd max ha szülni fogok... :) De ilyen emberrel családot tervezni pl? Biztos megy másnak, nyilván, hiszen ők is megállapodnak. De nekem ezek bizalomromboló tettek.

2018. dec. 2. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!