Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok ti elviselitek a párotok ex-ét a kapcsolatotokban, hogy vele beszélget esetleg találkoznak stb?
Ezt a kérdést tisztázni kéne a kapcsolat elején, mert nem tudja, mit vársz el. Akkor van nagy probléma, ha annak ellenére folytatja, hogy már tud arról, hogy neked bajod van valamivel.
Mivel fiúktól-lányoktól kérdezed és én már idősebb vagyok, ezért minderről másképp gondolkodom, az én exem bizony néha felhív és beszélgetünk (normálisan váltunk szét sokéves kapcsolat után). Az én kedvesem nem féltékeny emiatt (sőt, csodálkozik, hogy jobb viszony maradt az exemmel, mint az ő és az exe között), ám az exemé igen, és nem is tud arról, hogy szoktunk beszélgetni. Ami sajnálatos titok, hiszen nincs miért féltékenynek lennie, csak a békesség kedvéért kell elhallgatni.
Én azt mondom, ne problémádal foglalkozz, hanem egyszerűen csak szeresd és mutasd is ki neki olyan módon, amit ő értékel. Akkor nem látja értelmét annak, hogy az exében keresse meg azt, ami belőled hiányzik.
"Kívánd, hogy mindig úgy szeresselek,
Ahogy szeretnéd hogy szeressenek!"
/Piramis/
Á, sok mindent nem lehet egyenlően mérlegelni egy párkapcsolatban. Az ő elvárása az övé, ha neked nem esik le a gyűrű az ujjadról hogy megvalósítsd, akkor tedd meg azért, hogy ő boldognak érezze magát.
Ha gyanakvás nélkül elfogadod az exével való további kapcsolatot, akkor tedd azt.
Nem ugyanazok két ember egymással szemben támaszott elvárásai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!