Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk/lányok ti elviselitek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/lányok ti elviselitek a párotok ex-ét a kapcsolatotokban, hogy vele beszélget esetleg találkoznak stb?

Figyelt kérdés
Velem van a gond, hogy csak nekem nem megy ez még ha tudom, hogy semmi okom is a féltékenységre, ennyire azért elvárható a másik fél felé való tisztelet nem?
2012. ápr. 21. 15:38
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
én megteszem szó nélkül, de fordítva mér nem megy? nem tudom vele megbeszélni, mert csak veszekedés van és annyi a válasz, hogy értsem meg, hogy nem akar tőle semmit.
2012. ápr. 21. 17:25
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért, mert ő másképp teremt és szüntet meg kapcsolatokat. Nem párkapcsolatot kimondottan, hanem úgy általában.

Máshogy kommunikál, más a stílusa. Van ez így.

Te hátat fordítasz valakinek, ő nem teszi.

Elvárni meg azért várja el, mert nem ismer erről az oldaladról, hogy te milyen elvek alapján teremtesz és szüntetsz meg. Majd ha jobban megismeritek egymást és többet beszélgettek normálisan ilyesmiről is, akkor letisztul minden.

2012. ápr. 21. 17:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Nekem közös cégem van az exemmel, heti 50 órát együtt vagyunk, és bizony van olyan, hogy estig bent kell lennünk. Ha ezt nem lehet elviselni, akkor már egyikünknek se lehet új kapcsolata, vagy mi? Attól hogy párkapcsolatban nem működtünk még egymás életének a részei vagyunk, voltunk évekig, de minimális esélyt látok arra, hogy lefeküdjünk egymással.
2012. ápr. 21. 19:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát had beszéljenek. Ennyire nem bízol benne? Inkább azt ne hagyd, hogy bebörtönözzön, ha beszélni akarsz az exeiddel, beszélj te is.
2012. ápr. 21. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!