Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti elviselitek hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti elviselitek hogy a párotok k**vákat lájkol?

Figyelt kérdés

Igen tudom lerágott csont és gyerekes is egyesek szerint, de engem nagyon felhúzott ma, amiből egy hatalmas veszekedés lett, sőt szerintem menthetetlen a kapcsolat, de már nem is érdekel.

Tehát a sztori: Benne vagyunk egy Fb csoportban, ahol elég gyakran jönnek szembe hiányos öltözetű "nőK", konkrétan olyan képekről van szó hogy a kamerába pucsítanak meg ennél jóval extrábbak. Régen is lájkolgatott ilyeneket a (volt)barátom, amiért nem is szóltam be egy hosszú ideig (kb fél-1évig), mert úgy voltam vele hogy majd leszokik róla. Mire ma pont egy ilyen jött szembe a csoportban és mondtam félig-meddig viccesen hogy remélem ezt nem lájkolta. Eltelt egy pár óra, ülünk egymás mellett amikor odamutatja elém a telefonját, ugyanazzal a r*b*nccal akire mondtam hogy remélem nem lájkolta és gúnyosan felém mutatva belájkolta a fotót. Bevallom nagyon nagyon felment bennem a pumpa, mert tudta hogy engem mennyire idegesít az ilyen és konkrétan még előzőleg hozzá is tettem hogy nem szeretném ha lájkolná. Ezután ráírtam a csoport adminisztrátorára hogy szeretném ha kirúgnák a csoportból az exem, mivel alapból én hülye vettem be őt, mire ő azt mondta erre hogy én milyen egy gonosz ember vagyok. Kicsit se az a gonoszság amit ő művelt velem..

Na mindegy, kinek mi a véleménye erről?

2018. nov. 21. 16:29
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
96%
Lehet unfollowolni bárkit a facebookon, akkor nem dobta volna fel. De itt inkább a kölcsönös tisztelet hiánya a gond, az instás macák csak a tünet.
2018. nov. 21. 16:48
 12/29 anonim ***** válasza:
96%
nem,ez egy tuskó.
2018. nov. 21. 16:50
 13/29 anonim ***** válasza:
96%

Nem féltékenységről van szó, én például egyszerűen értelmetlen és prosztó szokásnak tartom az ilyen képek lájkolgatását.

2018. nov. 21. 16:53
 14/29 anonim ***** válasza:
78%

Nem. Ha csajokat lájkolgatna, azonnal kidobnám. Velem ne járjon egy primitív p.öcs, akiben ennyi tisztelet sincs a barátnője iránt.

22L

2018. nov. 21. 16:57
 15/29 anonim ***** válasza:
26%

Egyikőtök sem százas.

Az csoport admin helyében én téged rúgtalak volna ki. Pofátlan a kérésed.

Másrészt az a qurva, aki pénzért dug. Honnan tudod, hogy ezek a lányok ezt teszik?

Nekem az a véleményem, hogy egyikőtökkel sem akarnék barátkozni.

2018. nov. 21. 16:58
 16/29 anonim ***** válasza:
67%

1.Nem tisztel téged.

2.Benned nincs bizalom felé, ez érthető, de akkor felesleges volt az idődet rá pazarolni.

3.Hiányos öltözetű nőket máshol is láthat, erről nem valószínű, hogy tudsz.

4.Ha más nőt akar, ahhoz nem kell feltétlenül a Facebook.

5.Rúgnám ki, most.

2018. nov. 21. 17:03
 17/29 anonim ***** válasza:
82%

Egyébként sosem értettem én sem, mi késztetésük van egyeseknek a nőjük mellett ilyen képek lájkolgatására.

Soha nem írta le itt sem senki, aki ezen a szinten él, pedig eskü érdekel! :D

Szinglin és kanosan, kiéhezve megértem. De az én barátom is pl magától le szokott erről annak idején, szólnom sem kellett, 1 mert nem primitív, 2 mert nem vesz xarba, neki sem tetszene ha én csorgatnám a nyálam más faszikra mindenki előtt, így ő sem tette ezt.

Nyilván nem az instaqrvákra lesz féltékeny az ember egyébként, hanem az a baj ezzel, hogy szimplán primitív és infantilis emberek csinálják ezt. Ahogy írta is valaki, tízen éves korban még elmegy és normális, de húsztól felfele már qrva szánalmas dolog...

2018. nov. 21. 17:10
 18/29 A kérdező kommentje:

Köszi mindekinek a választ!

Rájöttem, hogy nekem is elnézőbbnek kell lennem, mivel minden kapcsolatban vannak kisebb problémák.

2018. nov. 21. 18:50
 19/29 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk ilyen gond nincs,mivel ő nem függ közössègi oldalakon,engem meg nem èrdekel,amúgy mit nèz,amíg engem szeret ès megbecsül.Más kèrdès,hogy soha nem is viselkedne velem így,ahogy èn sem vitatkoznèk vele ilyesmin.Persze ehhez kell bizonyos èrettsègi szint.
2018. nov. 21. 19:18
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
#17 Az összes olyan pasi, akit ismerek és a barátnője mellett lájkolgat “szexi” lányokat, ott megcsalás is van. Mert az ilyen pasik nem bírnak a vérükkel és nem tisztelnek senkit, főleg nem a barátnőjüket. Primitív proli szokás.
2018. nov. 21. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!