Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti elviselitek ha beszólnak?
Utolsónak: nem 20 éves agyon sminkelt, póthajazott idióta vagyok, aki minden hétvégén hülyére issza magát, ez nem arról szól hogy ne menj bulizni...
Én se tettem semmit, pedig legszívesebben a képébe röhögtem volna...
Sz*rd le.
Ha egyértelműen irigy, már visszaszólnod sem kell, ő már alapból ideges. Ha visszaszólsz, az még talán jobban esik neki, mintha nem csinálsz semmit, mert olaj ám a tűzre.
Nem vagyok lány, de kíváncsi vagyok, hogy mit szólt be a hidrogénezett, habos-babos zsírgombóc?
Amúgy vissza kell neki szólni és már kezdődhet is a hajhúzgálós "cicaharc". :D
Csak viccelek, életemben 1x láttam ilyet, és sokkal kiábrándítóbb mint egy gennyes-gombás hüvelyfolyás...
Amúgy jól tetted, hogy magasról letojtad, észérvekkel úgysem lehet az ilyeneket meggyőzni.
Azért ez nem olyan nagy beszólás, sőt, még bóknak is vehetnéd a gombóctól :)
Azt hittem, hogy valami lek*rvázás, "leakarodnyúlniapasim-ozás" vagy hasonló volt...
Valamint, ha tudod, hogy nem ismer az illető, akkor minek törődsz a teljesen megalapozatlan véleményével? Na ugye :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!