Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állandóan beszólnak a barátnőmnek, még akkor is, ha vele vagyok. Miért van ez?
szerintem az esetek többségében egy lány (főleg ha barátja van) nem azért vesz fel miniszoknyát,meg nagyon rövidgatyát,meg toppot hogy valaki elcsábítsa hanem mert talán 35 fok vanxD
persze azért van különbség egy szép miniszoknya meg egy olyan p*csagatya között ahol kilóg a fél s.gge az embernek..:D
Nálunk volt olyan, hogy eltűntem 5 percre a csajom mellől és egy idióta egyből leült mellé (a srácot mellesleg ismertem és tudta hogy együtt vagyunk a párommal már évek óta). Visszamentem és leültem a haverokhoz a szomszéd asztalhoz, hogy halljam mégis mivel szédíti a nőmet. Aztán 5 perc eltelt és már ott tartott, hogy ha én nem tudok adni elég pénzt akkor majd ő ad, akár 400ezret is kérhet tőle... Na mondom most elég barátom, elmész magadtól vagy elvigyelek én?! :D Elment... :) Pár hónappal később a rendőrségen kötött ki mer megtaperolt az utcán pár csajt és elkapták a jagellók! :D kicsit hosszú lett bocs! :)
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!