Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha beszólnak a barátnőmnek az utcán?
Figyelt kérdés
Már nagyon unom ezeket az állatokat akik beugatnak még ha ott vagyok a barátnőm mellett, hogy mennyire megd**nák stb.
Elég hirtelen haragú természetem van, csak a józan ész miatt nem megyek oda a sok bunkóhoz pl. ha többen vannak, ha leütnek mit csinál egyedül ott velük a barátnőm?,
alapból milyen gáz már ha jobban bunyóznak mondjuk mint én és kiütnek, általában felnőttek..pff. Egyébként karatéztam évekig, boxoltam, normális a fizikumom is, esetleg tippeket is írhattok, hogy menjek oda bunyót kezdeményezni.
Ha magyarok szólj vissza. Nem fognak bántani, max keménykednek picit.
ha cigók akkor törödj bele, ennyi eszük van. De ne menj oda keménykedni, mert nem csaj a csajod lesz meghúzvam hanem Te is. Jó esetben. Rossz esetben darabokban távozol, mert ezeknél mindig van kés. Erre fussa a segíjből.
2013. márc. 4. 21:06
2/11 anonim válasza:
Felnőtt ember elereszti a füle mellett.
2013. márc. 4. 21:07
3/11 anonim válasza:
2! ezzel értek egyet
nem ér annyit az egész ugyan már N
2013. márc. 4. 21:08
4/11 fospuska válasza:
vidám környéken lakhatsz...
2013. márc. 4. 21:11
5/11 anonim válasza:
Ugyan kérlek. Egyedul van akkor oda mesz es elkezdesznbeszelgtni vele: mi a gond barátom?! Aztán hirtelen még a válasza előtt könyökkel orron majd balkézzel okollel levered. Lenyg a gyorsasag es az ero. De ha megvered jol jegyezd meg! SOHA NE BANTSD A MAGYAR TESTVEREDET 2 ha beki mesz akkor verd meg ugy hogy a bugyijabol is kiugorjon! Tanulja meg hogy ne kemenykedjen neked, de kesobb azert kessel jatj hath a raj haverjaival megtamadjon..
2013. márc. 4. 21:22
6/11 anonim válasza:
Azért szólnak be, mert irigykednek, hogy neked milyen jó csajod van és bosszantja őket, hogy nekik nincs ilyen. Nekem ugyan nem szóltak még a párom mellett, mert nem lakom szerencsére ilyen proli környéken, de elég gátlástalanul megbámulnak így is. Szard le, ne keménykedj.
2013. márc. 4. 22:45
7/11 anonim válasza:
Menj és veresd össze magadat velük.
2013. márc. 5. 13:53
8/11 anonim válasza:
Vegyél pisztolyt és lődd agyon őket.
2013. márc. 5. 14:50
9/11 anonim válasza:
Viselkedj úgy, mint Terence Hill :) Mosojogj rájuk kedvesen és bólogass :DD
2013. márc. 7. 10:17
10/11 anonim válasza:
vagy ne törődj velük, vagy ha nem bírod ki és van nálad kés/gázpisztoly/gázspray/vipera stb akkor "én d...m meg az anyádat a ravatalon"
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!