Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha beszólnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha beszólnak a barátnőmnek az utcán?

Figyelt kérdés

Már nagyon unom ezeket az állatokat akik beugatnak még ha ott vagyok a barátnőm mellett, hogy mennyire megd**nák stb.

Elég hirtelen haragú természetem van, csak a józan ész miatt nem megyek oda a sok bunkóhoz pl. ha többen vannak, ha leütnek mit csinál egyedül ott velük a barátnőm?,

alapból milyen gáz már ha jobban bunyóznak mondjuk mint én és kiütnek, általában felnőttek..pff. Egyébként karatéztam évekig, boxoltam, normális a fizikumom is, esetleg tippeket is írhattok, hogy menjek oda bunyót kezdeményezni.

17/f

2013. márc. 4. 21:05
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Jaj istenkém, de szeretlek titeket!:) Olyan szépeket tudtok mondani és sajnos igazatok is van.

Ha beszólnak ereszd el a füled mellett. Nem kell őket annyira méltatni, hogy felidegesítsd magad rajtuk. Ha meg nagyon keménykednek, hagyd ott őket, kivéve ha egy vagy kettő van, de akkor akkorát nyomj be nekik, hogy ne tudjanak felállni sem!

2013. ápr. 29. 23:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!