Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, elviselitek ha a barátotok más lányokat is likeolgat?
Nem mindegy, hogy az anyját vagy valamelyik rokonát, esetleg valami ismeretlen nő kirívó képére reagál.
Ez a két véglet, nyilván az előbbi természetes, utóbbi már zavaró.
Nem mindegy, hogy milyen nőket, meg milyen képeket. Ha valaki szexi képeket tesz fel magáról és azokat lájkolgatja, az azért gyanús és nem is túl elegáns. Olyan, mintha mások után forogna az utcán, miközben veled van. Megalázó.
Ha csak ismerősök általános fotóit lájkolgatja, azzal szerintem nincs baj.
Ha látnátok hogy valakinek a képeit sokszor likeolja
(ku*vás kép) szólnátok neki, hogy kövesse ki? Volt már valakinel ilyenre példa? Megtette a pasi?
#6 ez instán van.
Haverjának mutogatta a csajt
(osztály társa volt általánosba, most nem is magyarba van), hogy milyen ku**s lett. De azért be likeolja a képét. Ő mondta magától nem "kémkedtem ki". Igazából gondolom nincs okom bizonytalanságra. Csak nagyon nagyon zavar. A csaj ilyen emos animes lány xd. Legalábbis a haverja így fogalmazott.
(általánosba tetszett neki kicsit a lány)
Többször megmondtam neki, hogy ne likeolgasson más lányt. Aztán erre azt mondta, hogy ez engem miért zavar mert nincs benne semmi. Nem azért likeolja mert tetszik neki, mert én tetszek neki. Meg hogy vele lenne ha ő tetszene neki és nem velem. :/
#7 ha van barátnőd akkor majd ő úgyis megmondja, hogy nem tetszik neki vagy csak ekviseli😂
Ha meg nincs akkor tök m1 kit likeolsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!