Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nem neki kellett volna írnia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem neki kellett volna írnia a talàlkozó utàn, hogy örül, hogy ott voltam?

Figyelt kérdés

Ismerkedtünk valakivel, 4 hónapja tartott a dolog, amikor előjött egy betegsége, ami nem annyira súlyos, de eléggé megviseli az illetőt. Àthívott magához, àllítólag azért, mert maga alatt volt, inkàbb lelkizni, mint szexelni. Èn próbàltam vigasztalni őt, hogy nem lesz semmi baj, stb. Miután elvàltunk egymàstól, nem írt, mint általában. Azt mondta azért, mert kíváncsi volt, írok-e én valaha. Én meg azt hittem, szintet léptünk, örül, hogy ott voltam vele-egyèbként úgy tűnt, hogy jobb kedve lett- ès ennek valamiféle hangot is ad. Amúgy, azért nem írtam èn, àltalàban, mert nem voltam benne biztos, hogy komolyan gondolja a dolgokat, ezért vártam meg mindig, hogy ő írjon előbb.

Köszi, előre is!

2023. jún. 2. 23:13
 1/6 A kérdező kommentje:
(Vagyis mèg nem tudja pontosan, hogy mi a betegsége.)
2023. jún. 2. 23:14
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
De, igazából alapvetően írhatott volna ő is, hogy örül neked. De szerintem erre nincs szabály.
2023. jún. 2. 23:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Értem, köszi.
2023. jún. 2. 23:23
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Kiadta a lelki gondjait, ezért inkább rád várt hogy írsz ezután vagy sem.

Sajnos a pasik így gondolkodnak, mi nők meg úgy, ahogy te is, hogy azt hisszük szintet lépett a kapcsoltunk.

Férfiak!!! Szintet lépett a kapcsolat, tessék már felfogni hogy mi nem hagyunk el pasit azért mert kiadta a lelki gondjait nekünk! Tessék nyugodtan írni tovább a nőnek. Ha nem kelletek úgysem írunk vissza!

2023. jún. 3. 07:03
 5/6 anonim ***** válasza:
Írhattál volna neki te is
2023. jún. 3. 12:22
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Második válaszoló: Úgy érted, hogy ezt amiatt csinálják, mert félnek gyengének mutatkozni, vagy mi miatt? Miért várt ràm ezek utàn?
2023. jún. 3. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!