Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellett volna mennem randira anélkül, hogy tudnám a másik telefonszámát?
Megismerkedtem a neten egy nővel, akivel tegnap találkoztam volna, de lemondtam, mivel nem adta meg a telefonszámát. Én megadtam az enyémet, szerintem ez alap. Barátaim azt mondták, hogy régimódi vagyok, hogy első randi előtt nem elég nekem a messenger. Tényleg rosszul tettem, hogy lemondtam? Úgy gondolom, hogy aki arra nem tart méltónak, hogy tudjam a telefonszámát, az miért tartana méltónak arra, hogy ismerkedjen velem.
26/F
Én sem adtam meg soha a telefonszámom randi előtt senkinek ha azt online szerveztük le eleve. Nem is került ez szóba soha.
Ha megvolt a randi és szimpi volt akkor nyilván számot cseréltünk.
Randi előtt számomra egy idegen embernek nem fogom megadni a számom...
29/N
Ezelőtt már legalább 5 éve nem ismerkedtem neten. Akkoriban még a telefonszámcsere teljesen természetes volt. Állásinterjúra sem mész enélkül. Vagy már igen? Nem tudom, azon is rég voltam.
Miért lett ez ilyen privát dolog? Én minden jöttmentnek megadom, még sincs 1 db zaklatóm sem. Nem kell felvenni olyannak aki nem szerepel a névjegyzékben és kész.
Igen, el kellet volna, az nem jelent semmi rosszat, hogy randi előtt nem adta meg a számát. Ha nem beszéltetek szóban, akkor igazából nem szükséges. Visszagondolva és se adtam meg soha randi előtt, bár nem is kérték, csak később.
Ez nem azt jelenti, hogy ne érdekelnéd, ennyiből még ne vonj le legközelebb következtetéseket. Ha amúgy minden oké volt és csak emiatt lemondtad, akkor kár volt.
Akkor ebben nem értek egyet a többséggel, de azért köszönöm. Egyébként hogyan tudna bántani bárki azáltal, hogy meg van neki a számod? Egy példát mondjatok, mert nincs elképzelésem.
Új fejlemény, nemrég felhívott, hogy mi újság. Nem tudom, minek kellett ez a cirkusz, ha végül mégsem titkolta el a számát. De már nem aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!