Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El kellett volna mennem randira anélkül, hogy tudnám a másik telefonszámát?
Megismerkedtem a neten egy nővel, akivel tegnap találkoztam volna, de lemondtam, mivel nem adta meg a telefonszámát. Én megadtam az enyémet, szerintem ez alap. Barátaim azt mondták, hogy régimódi vagyok, hogy első randi előtt nem elég nekem a messenger. Tényleg rosszul tettem, hogy lemondtam? Úgy gondolom, hogy aki arra nem tart méltónak, hogy tudjam a telefonszámát, az miért tartana méltónak arra, hogy ismerkedjen velem.
26/F
En toroltelek volna
Soha nem adok telszamot. Miert mert 1x vagy 3 honap netes inzenziv ismerkedes utan megadtam. 1.5 ev volt mire ki tudtam torolni a paait az eletembol. Tudod milyen az h zaklatnak es nem kicsit?
Én sem adom meg a számom első randi előtt.
Legfőképpen azért, mert utálok telefonálni. Ezt ismerkedés alatt is mindig elmondom. Inkább írok néhány szót messengeren, amikor időm engedi, meg találkozom a párommal, amikor csak időnk engedi. De telefonálni gyűlölök valamiért, az exemmel 1x nem telefonáltunk évek alatt. :D
Szóval engem pl egy számomra idegen ne hívogasson... :D
Egyébként egy idegennek végképp nem szívesen adom meg, hisz nem ismerem. Potenciális zaklatási forma.
Volt olyan, aki miatt már telefonszámot akartam váltani, mert 3 különböző számról zaklatott.
Szóval köszönöm, ebből nem kérek.
"3 különböző számról zaklatott"
Miért veszed fel a telefont olyannak, aki nincs elmentve? Én csak akkor szoktam felvenni, ha előre tudom, hogy hivatalos ügyben fognak hívni.
Én is utálok telefonálni, csak akkor szoktam, ha életbevágó, de amikor egy randi helyszínére megérkezek, akkor nem vagyok hajlandó pötyögni, hogy "Hol vagy?", amikor telefonon 10 másodpercen belül minden információt egyeztethetünk.
Nem vettem fel, írogatott. De ez részletkérdés. A zaklatás az zaklatás.
Randi előtt meg nem kell engem hívogatni, mivel mindig mindenhol pontos vagyok és inkább ott vagyok 10 perccel korábban, mint 1 perccel később.
Sajnálom, ami veled történt. Jól kifogtál egy elmebeteget.
Úgy gondolom, hogy mindenkinél máshol vannak a határok. Nálam ott van, hogy a lakcímemet csak alapos ismeretség után tudhatja bárki. Másnak már a telefonszáma is ugyanez a kategória, nem vagyunk egyformák. Viszont akkor másnak is el kell fogadnia, hogy amíg én valakinek nem tudom a számát, addig még távoli ismerősként sem nagyon tudok rá gondolni, nemhogy randipartnerként. Valószínűleg ez az én hibám, de nekem ez borzasztó fontos, és nem engedek belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!