Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már úgy, hogy bejössz a másiknak és kiderült, hogy tényleg?
Vagy éppen kiderült, hogy mégsem? A kérdésemben csak a köztetek lévő kémiára gondolok. Egyoldalú volt vagy a másik is érezte?
Zavar engem, hogy nem tudom azt, hogy amikor valaki mellett szorongok, mert tetszik, akkor vajon ő is szorong-e és érzi a kémiát vagy csak beképzelem.
Kacifántosan fogalmaztam, de szerintem értitek mire gondolok.
Volt, egy volt gimis társammal, akivel egyetem alatt ismerkedtünk meg. Az életben nem gondoltam hogy vele, SOHA. A barátok is nagyon meglepődtek, mindenki ismerte. Pedig én is ismertem előtte látásból. Igazából nagy fellángolások indultak köztünk, rajongás, szinte egy pár voltunk- végül nem jöttünk össze. Szép emlék, és remélem boldog azóta! Kedveltem és sajnáltam hogy így alakult. De továbbléptünk mindketten mert nem illettünk, ő nem lett belém szerelmes.
Másik: barátnőm baráti körében volt benne a srác, nekem nagyon tetszett, de a társaságból egy másik srác hívott randizni (nem lett vele semmi) rá pár hónapra egy buliban újra találkoztunk, kavartunk, amiben sokat ittam és szerintem kihasznált…nem akart megismerni, nem lett belőle semmi de végülis vonzalom volt
Egy srác a buszon, néztem is milyen jól néz ki:D fun fact elaludt a vállamon, beszélgetni kezdtünk majd randizni. Ő egy elég 10-es srác volt, de nagyon patkány is egyben, vele se lett semmi, hál istennek.
Akivel kiderült, hogy nem:
Jártam egy munkára, ahol nagyon megtetszett a srác. Elég félreérhetően viselkedett velem, nem tudtam eldönteni tetszek-e neki. Nem szoktam nagyon kezdeményezni, ha csak nem baromi egyértelmű. Na de ő nagyon tetszett, Jóég..Mivel tudtam, ő nem fog lépni, léptem én: elvileg volt valakije (azt írta)de rá kis időre fun fact a barátnőim tinderen megtalálták….jaj az mondjuk nagyon fájt:D mert szingli és sajnos nem lehettem az esete, de nekem meg iszonyatosan tetszett
Kár érte, de valójában egy szót se tudok róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!