Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Éreztél már úgy, hogy bejössz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Éreztél már úgy, hogy bejössz a másiknak és kiderült, hogy tényleg?

Figyelt kérdés

Vagy éppen kiderült, hogy mégsem? A kérdésemben csak a köztetek lévő kémiára gondolok. Egyoldalú volt vagy a másik is érezte?

Zavar engem, hogy nem tudom azt, hogy amikor valaki mellett szorongok, mert tetszik, akkor vajon ő is szorong-e és érzi a kémiát vagy csak beképzelem.

Kacifántosan fogalmaztam, de szerintem értitek mire gondolok.

2023. máj. 31. 23:13
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

9-es. Sajnos velem is volt ilyen, hogy tetszett egy lány, kiderült, hogy én is tetszem neki, onnantól kezdve már nem tetszett.

Nem értem én sem ezeket a dolgokat.

2023. jún. 5. 21:07
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer volt hogy éreztem hogy bejövök neki és kiderült hogy valóban de én nem viszonoztam :/. Inkább többször volt az hogy éreztem de kiderült hogy mégsem jöttem be neki.
2023. jún. 5. 21:13
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Ja, időleges haverok voltunk és én tudom, hogy azért éreztem iránta valamit, mert ő volt az első fiú, aki érdeklődött irántam, más nem volt benne, sőt szerintem ő is azért érezte ugyanazt irántam, bár mondta évekkel később anyumnak(!), hogy szerelmes volt belém. :D

Láttam rajta, hogy szeretne ezt-azt, de nem lépett, mert elutasító voltam vele szemben, pluszban 3 évvel fiatalabb volt nálam és sokat hazudott! Úgyhogy nem volt nálam esélye semmiképp, de tudtam, hogy tovább vitte volna, ha adtam volna neki esélyt. Évekkel később megjelent nálam beszélgetni és kínos volt a helyzet, mert párom volt, elmesélte, hogy neki nincs és "olyan" szemekkel nézett rám. De soha nem jártam volna vele, mert egy hazug volt, azért is szakítottam meg vele a barátságot!

2023. jún. 15. 20:08
 14/23 NTBS ***** válasza:
100%
Igen, de aztán jött Romeo.
2023. jún. 16. 07:19
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
11. Az a szorongasbol adodik es egy mellek betegsege . Megszoktad , hogy el kell nyomnod az erzelmeidet es amikor valakinek szimpatikusa valsz es az erezteti veled akkor atmesz semlegesbe kerulve a serelmeket. Kotodesi zavarnak hivjak hivatalosan szerintem.
2023. jún. 16. 13:01
 16/23 A kérdező kommentje:
Hogyan tudnám ezt orvosolni?
2023. jún. 16. 20:21
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Pszichológus.
2023. jún. 16. 20:23
 18/23 A kérdező kommentje:
15ös. Utána néztem a dolognak. Elkerülési kötődésem van feltehetőleg.
2023. jún. 16. 20:43
 19/23 A kérdező kommentje:
Nem akarok pszichológushoz menni. Esetleg más megoldás?
2023. jún. 16. 20:43
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Könyvek, olyan csoportok, de a pszichológus a legjobb megoldás mindenképp!
2023. jún. 16. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!