Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztél már úgy, hogy bejössz a másiknak és kiderült, hogy tényleg?
Vagy éppen kiderült, hogy mégsem? A kérdésemben csak a köztetek lévő kémiára gondolok. Egyoldalú volt vagy a másik is érezte?
Zavar engem, hogy nem tudom azt, hogy amikor valaki mellett szorongok, mert tetszik, akkor vajon ő is szorong-e és érzi a kémiát vagy csak beképzelem.
Kacifántosan fogalmaztam, de szerintem értitek mire gondolok.
9-es. Sajnos velem is volt ilyen, hogy tetszett egy lány, kiderült, hogy én is tetszem neki, onnantól kezdve már nem tetszett.
Nem értem én sem ezeket a dolgokat.
Ja, időleges haverok voltunk és én tudom, hogy azért éreztem iránta valamit, mert ő volt az első fiú, aki érdeklődött irántam, más nem volt benne, sőt szerintem ő is azért érezte ugyanazt irántam, bár mondta évekkel később anyumnak(!), hogy szerelmes volt belém. :D
Láttam rajta, hogy szeretne ezt-azt, de nem lépett, mert elutasító voltam vele szemben, pluszban 3 évvel fiatalabb volt nálam és sokat hazudott! Úgyhogy nem volt nálam esélye semmiképp, de tudtam, hogy tovább vitte volna, ha adtam volna neki esélyt. Évekkel később megjelent nálam beszélgetni és kínos volt a helyzet, mert párom volt, elmesélte, hogy neki nincs és "olyan" szemekkel nézett rám. De soha nem jártam volna vele, mert egy hazug volt, azért is szakítottam meg vele a barátságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!