Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogy reagálnátok, ha kiderűle,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha kiderűle, hogy a másiknak csak az egyik heréje van meg?

Figyelt kérdés
Más probléma nincs velem, minden más a helyén van, de nem tudom, hogy kéne közölni a másikkal. Hagyjam, hogy a másik kitalálja vagy szóljak előre? Csak mert még szűz vagyok és tényleg nem tudom, más hogy reagálna.
2022. okt. 23. 11:01
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem nem olyan zavaró tényező

De változó ki hogyan áll hozzá

Engem nem zavarna

Mi történt hogy csak 1 van?

2022. okt. 23. 11:03
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja és szerintem mikor már odakerül a kapcsolatotok beszélj róla neki
2022. okt. 23. 11:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem teljesen érdektelen lenne. Számomra nem a herék száma dönti el, hogy ki mennyire vonzó. (Max érdekesség, egyfajta "különlegesség".)
2022. okt. 23. 11:07
 4/14 anonim ***** válasza:
90%
Volt ilyennel dolgom. Az egyik heréje nem szállt le és a alhasában volt. A srác annyira ostoba volt hogy nem foglalkozott vele természetesnek tartotta. A szülők meg tipikus alulműveltek és buták voltak, így leszarták. Mondjuk már csecsemő korban le kell szállnia mindkét herének,ha nem történik meg akkor műtéti vagy gyógyszeres beavatkozás kell. De hogy ennyire ostobák legyenek az hihetetlen 🤦
2022. okt. 23. 11:19
 5/14 Perverzsrac94 ***** válasza:
98%

Nem igazán érdekelne. Ha szólna előtte, örülnék, hogy érez annyira közel magához, hogy elmondja vagy beszéljen róla, hogy mi történt, stb.

De ha szexre kerülne a sor, s akkor venném észre, nem lenne semmi extra.

28/F

2022. okt. 23. 11:22
 6/14 anonim ***** válasza:
98%
Nekem ezzel semmi probléma nincs.nyilván ha elmondanád meghallgatnám aztán ennyi ..
2022. okt. 23. 11:46
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Perverzsrác94szimpi válaszokat ad mindenhol!!!😉
2022. okt. 23. 11:47
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Perverzsrác nem szingli.. 😂
2022. okt. 23. 11:57
 9/14 anonim ***** válasza:
97%

#7 #8

A legjobbak mindig foglaltak, fenébe. :)

2022. okt. 23. 12:27
 10/14 steven95 ***** válasza:
100%
Ismerkedtem ilyen sráccal, ugye hererák miatt távolították el az egyiket neki. Nekem elmondta chatben még talakozas előtt - persze beszélgettünk hogy megismerjük egymast nagy vonalkban. Teljesen oké. Amiért meg amiatt aggódsz, higy mit gondolnak csak szerethetőbb egy ilyen srác a szememben :)
2022. okt. 23. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!