Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy reagálnátok ha kiderülne egy régi barátotokról hogy meleg?
Fiú barátom/barátaim nincsenek, ezért csak a leszbikus oldalt tudom írni. Amikor a legjobb barátnőm facen egyik éjjel bevallotta, hogy a lányokat szereti, a következőket írtam neki: Értem. És? Attól még ugyanaz az ember maradsz akit megszerettem. Nem változtatnak az átélt közös élményeinken és nem változik meg a szememben emberileg csak mert a saját neméhez vonzódik. Ugyanaz az a becsületes, segítőkész legjobb barátosném marad akit szeretek. Annyi változik innentől kezdve, hogy nem a fiúddal beszélgetek el hanem a csajoddal. Szóval előre is sajnálom szegénykémet amit ki kell majd állnia ha komolyan veled akar lenni.
Dióhéjában ezt írtam neki. A beszélgetés részét amúgy is ugyanígy tervezi, hogy komolyan elbeszélget majd az egyelőre nemlétező szerelmemmel.
L
Egy olyan barátom van, akit 'régi barát' jelzővel illetnék, kifejezve, hogy nagyon régóta jó vele a kapcsolatom, és a nyakamat teszem rá, hogy nem hetero. :)
És nem érdekelne, ha kiderülne, nekem a boldogsága fontos.
17/melegF
Nagyon jól esne, ha egy ennyire elutasító világban megbízik annyira bennem, hogy ezt elmondja.
Aztán ugyanúgy beszélgetnénk, játszanánk meg minden, ahogy eddig, ugyan az az ember, aki eddig volt, csak mostmár többet tudok róla. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!