Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik és anális szexet kedvelők - tapasztaltátok, hogy a záróizom erőssége nem a régi?
Én a feleségemmel már 20 éve szexelünk análisan is rendszeresen, és még nem mondta hogy lenne valami panasza. Legutóbb olyat olvastam, hogy így még edződik is a záróizom, mert ugyebár el kell tudni lazítani a behatoláskor és meg kell feszíteni amikor már bent van.
45F
Ez nevetséges. Beír valaki, hogy 45 éves, 20 éve rendszeresen csinálja a párjával, és soha nem volt semmi problémája, de még erre is az a reakció a trolloktól rögtön, hogy később komoly gondjai lesznek. Mikor később? 70-80 évesen már amúgy is lehet, hogy pelenkázni kell, ha anális szexelt korábban, ha nem.
Én az anális szexes kérdésekhez már nem is írok az igazi felhasználónevemmel. Inkább csináltam egy másikat, tessék, ezt pontozhatjátok le.
Én még nem vettem észre semmi ilyesmit.
26/F
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!